Най-четените новини на Radio Fresh през март

Месец март беше особено успешен за radiofresh.bg. Това се случи благодарение на всички верни фенове на Radio Fresh, които спираха ежедневно в сайта ни да се информират за последните шоубизнес новини. 

Статията за новия ни диск  FRESH! BEST HITS привлече най-много посещения за месец март и е номер едно за последните 31 дни. Впечатли ви и новината за посещението на гаджето на Джъстин Бийбър Селена Гомес у нас.

Колко давате за  косата си на месец? Как ви се струват 18 000 евро за прическа? Риана дава именно толкова, това поне се разбира от статията, която се нарежда на трето място по посещения за месец март.

Някъде в началото на месеца се появи информацията, че Нина Добрев ще идва в България. Lady Gaga е любимка на цял свят, а и вие й обърнахте необходимото внимание, статията за Гага без грим е петата най-четена през месец март.
 

Не знаем кое е по-интереното, че Джъстин Бийбър е купил къща или, че има 11 млн. долара да я плати - номер шест през март.

Оргазъм във фитнеса? Може, ако ползвате предпазни средства. Невероятно, но личната хигиена на Кати Пери привлече вашето внимание. 

Побоят над Джъстин Бийбър е деветият най четен материал за месец март. Бионсе разходи детето си в раница из Ню Йорк и това затваря десетката на най-четените новини през март


Свързани новини

Най-четеното през април

03.05.2012

Най-четените новини през февруари

01.03.2012

Най-четените новини през януари

02.02.2012


flash