Търси в сайта...

Игри

Търговска верига Фантастикo стартира партньорство със Сдружение SOS Детски селища България

22.03.2018 16:51

Търговска верига Фантастико и Сдружение SOS Детски селища България си подават ръка, за да гарантират качествена семейна грижа и образование за децата от приемните семейства на Сдружението. Фантастико избра да подкрепи SOS... прочети още »

Започна националната кампания "Почисти и разкраси с Cif" (видео)

22.03.2018 12:38

Искаме да ти разкажем за националната инициатива "Почисти и разкраси с Cif".    Тя е вдъхновена от идеята да поддържаме красотата около нас. Освен върху почистването, фокусът е и върху разкрасяването... прочети още »

Пролетта е на пеперуда разстояние

13.03.2018 11:55

Синоптиците обещават все по-слънчеви дни, а природата закачливо ни подсказва "Огледай се, пролетта е на пеперуда разстояние".   Знаеш ли, че в България се срещат над три хиляди вида пеперуди. Този месец... прочети още »

Прецакай сивото ежедневие с Оlele.bg и Радио Fresh!

09.03.2018 07:00

Изненадай себе си и приятел с нещо уникално от онлайн магазин Оlele.bg.   Спечели свежа награда, като се включиш в играта на Оlele.bg и Радио Fresh! Влез във фейсбук страницата на радиото и отговори на... прочети още »

Включи се в Щурото събуждане с онлайн магазин ShopSector.com!

06.03.2018 07:35

Участвайте в новата игра на Радио Fresh! и онлайн магазин за оригинални маратонки и кецове ShopSector.com! Щурото събуждане е тук не само с желана изненада за любим човек, но и с награда - ВАУЧЕР на стойност 100 ЛЕВА от... прочети още »

ShopSector.com - онлайн магазин за оригинални маратонки и кецове на ТОП цени

06.03.2018 07:16

ShopSector.com е онлайн магазин за оригинални маратонки и други спортни обувки на най-популярните световни марки - Puma, Adidas, Reebok, Asics, Nike и др.    В онлайн магазина ще откриете огромно разнообразие... прочети още »

Избери рокля и спечели награда от Lucy Fashion!

06.03.2018 07:07

Участвай в новата игра на Lucy Fashion и Радио Fresh!   Слушай внимателно жокера на нашите Блондинки - той ще те насочи коя рокля от колекцията на Lucy Fashion "Affinity" са си харесали. Влез на... прочети още »

С Visa плащането на данъци и такси става по-приятно

06.03.2018 07:00

С карта Visa могат да бъдат заплатени местни данъци и такси онлайн или на POS терминал в съответната общинска институция и да бъдат спечелени атрактивни награди – iPhone X и външни батерии за... прочети още »

Audi с кампания за живописните маршрути на България и технологията quattro

02.03.2018 16:26

Автомобилният бранд Audi организира нова потребителска кампания, свързана с откриването на живописни, малко познати и труднодостъпни места в България, и ценните моменти от пътуването до тях с автомобилите и SUV-моделите Audi... прочети още »flash