Podcast Radio Fresh

Loading
Търси в сайта...

Предавания

"Шоуто на Блондинките” с Цвети и Елена

Сутрешното шоу на Радио Fresh! с Цвети и Елена

Понеделник - Петък: 07:00 до 10:00 часа

blondinki@radiofresh.bg

"Шоуто на Тео"

Дневното шоу на Радио Fresh!

Понеделник - Петък: 10:00 до 14:00 часа

 

"Абсолютно Fresh!" с DIA

Вечерното шоу на Радио Fresh!

Понеделник - Петък: 14:00 до 18:00 часа

 

"Power Request по Fresh!" с Рая

Вие избирате хитовете по Радио Fresh! и се поздравявате

Понеделник - Петък: 18:00 до 20:00 часа

 

"Fresh! Top 30”

30-те най-горещи хита от селекцията на Радио Fresh!

Събота: 11:00 до 13:00 часа
Неделя: 20:00 до 22:00 часа (повторение)
Понеделник: 21:00 до 23:00 часа (повторение)

"Sammarco BEATS" c Chris Sammarco

Най-свежите глобални денс хитове

Петък: 23:00 до 24:00 часа
Неделя: 24:00 до 01:00 часа

 

Новините на всеки час представят НАШИТЕ НОВИНАРИ
 

Кристина Цветкова

Новинар, фотограф, пътешественик и майка. Заради последното пътешествията останаха на заден план, но не за дълго. Обожавам музиката и най-вече изпълненията на живо, като снимането на концерти е моето любимо хоби.
 
Новините – хубави или лоши, са отражение на нашия живот. В любимата ми детска книга "Приказка без край” има едни същества - "олелийците”. Те плачат и страдат през цялото време, но със сълзите си създават прекрасни сребърни кули. Главният герой се смилява над тях и ти превръща във вечно смеещи се и щастливи същества. Сълзите им секват, но с това започва да се руши и светът, който ги заобикаля. Няма хубаво без лошо, няма и само лошо – светът е шарен и аз съм щастлива да съм част от него.
 
 
 
Симеон Атанасов
 
Новинар в радио е сбъдната детска мечта за мен. Забавното е, че новинар станах след поредица от, бих ги определил като неособено големи гафове като водещ. Просто в един момент имаше натрупване на куп обстоятелства. Новините обаче отвориха впоследствие пътя ми към университетското образование. Бакалавър-журналист и магистър по европейски въпроси е и академичният резултат след близо 20 годишно развитие в частния радиобизнес. Макар и в сянката на утвърдени медии, нашите новини стоят вероятно малко встрани, но тъкмо това прави по-сладка борбата за тяхното място в общия ефирен микс от радиостанции. Предизвикателство е да бъдеш чут в двете или най-много три минути, сред морето от песни и реклами - и аз вярвам, че правя максималното това да бъде факт.
 
 
 
 
Радослава Божилова
 
Когато преди повече от 15 години започнах работа в радио, майка ми ми казваше, че съм прекалено отдадена, нещо като "женена за радиото“. 
 
После така и стана – буквално. В радиото намерих половинката си и оттогава – заедно вкъщи, заедно и на работа. Как да не съм му благодарна?! 
 
Сега за мен – обичам децата, семейството си, готвенето, старите филми. Мразя намръщените хора, лъжата и диетите.

flash