Fresh Best Hits! - най-горещата компилация с всички любими хитове

Радио Fresh! и Aнимато Мюзик представят: FRESH! BEST HITS - 16 любими денс парчета, специално подбрани за перфектно парти настроение!!!

Вътре ще чуете What Makes You Beautiful на One Direction, Heart Skips A Beat на Olly Murs feat. Rizzle Kicks, This Love Is Killing Me на Nicko, Electrified на Andreea Banica, Last Friday Night (T.G.I.F.)на Katy Perry и още много.

Специално по повод излизането на компилацията, Радио Fresh! ще стартира интерактивна игра в официалния си уебсайт. След броени дни любимото хит радио на България ще пусне в интернет страницата си игра с откъси от песните, включени в новата компилация. Предизвикателството за слушателите е да познават във всеки един момент кое е парчето, което звучи.

Купете Fresh Best Hits още сега!

Следете редовно уебсайта на радиото http://radiofresh.bg/, както и страницата му във Facebook – www.facebook.com/hitradiofresh,  за да следите новините около играта.

Траклист:
1. Sac Noel - Loca People (What the F**k!") - 3:35
2. David Guetta - Where Them Girls At (feat. Nicki Minaj & Flo Rida) - 3:15
3. Katy Perry - Last Friday Night (T.G.I.F.) – 3:51
4. Olly Murs feat. Rizzle Kicks - Heart Skips A Beat - 3:24
5. Leona Lewis / Avicii - Collide - 4:00
6. One Direction - What Makes You Beautiful - 3:18
7. Nicko – This Love Is Killing Me - 3:31
8. Sasha Lopez– Weekend – 3:44
9. Andreea Banica– Electrified – 3:28
10. Smiley – Dream Girl – 3:15
11. Dimension-X feat Nikki Ponte - Hey You - 3:31
12. David Deejay feat. P. Jolie and Nonis – Perfect 2 – 3:33
13. DJ Sava feat. Andreea D & Yolo – Free – 3:39
14. Dony feat. Elena – Hot Girls – 3:41
15. Emeli Sandé – Heaven – 4:02
16. Swedish House Mafia – “Save The World” – 3:35


FRESH! BEST HITS - Най-голямото парти с най-яките хитове! Само най-любимите денс парчета от ефира на Радио Fresh в една задължителна денс парти комплилация от Анимато Мюзик!!!

 

Поръчай сега на специална цена от www.animatomusic.com
www.facebook.com/animatomusic
www.facebook.com/hitradiofresh


Ето и подробности за някои от 16-те топ хита, включени в компилацията и играта FRESH! BEST HITS:

Olly Murs - Heart Skips A Beat
Парчето е пилотен сингъл от втория албум, озаглавен ‘In Case You Didn’t Know’ на един от най-успешните финалисти от британския X-Factor – Оли Мърс. Сингълът  дебютира на #1 във Великобритания с общи продажби от 148,536 копия в първата седмица след официалната премиера. Фантастичен резултат за 27-годишния изпълнител от Есекс! „Heart Skips A Beat” също така оглави националната еърплей класация на Полша, достигна до #2 място в Австрия и е влезе в Топ 5 на Швейцария, скандинавските страни и Канада.  Музикалните ревюта за албума са повече от положителни и студийният проект се радва на безпрецедентна подкрепа от страна на британските медии! Новият албум на Оли Мърс дебютира на #6-то място в чарта на Ирландия и е със златен статус на продажби;

Оливър Стенли „Оли” Мърс (Oliver Stanley "Olly" Murs) е роден на 14 май 1984 г.в Есекс, Англия и звездата му изгрява в шестия сезон на музикалното риалити X-Factor, след което подписва договор със Sony Music, които издават дебютния албум "Olly Murs” през ноември 2010. Дебютният му солов сингъл „Please Don't Let Me Go" дебютира на първо място в UK Singles Charts. Следва втори сингъл "Thinking of Me", който стига до 4-то място в  UK Singles Charts. Албумът стига до 2-ро място в чартовете и става двойно платинен с над 600 хиляди продадени копия за една година. А както изглежда – новият проект „In Case You Didn’t Know” ще осигури още по-големи успехи на Оли, за когото ще се говори все повече оттук нататък...


One Direction – What Makes You Beautiful
Песента е първи сингъл от дебютния албум на момчешката банда, озаглавен ‘Up All Night’ е сред най-големите хитове в момента в света. Песента беше отличена и с Брит награда за „Най-добър сингъл на 2011”. ‘What A Makes You Beautiful’ беше номер 1 в iTunes по продажби 15 минути след като сингълът беше пуснат зао дигитална продажба и стана най-продаваният  онлайн сингъл за една седмица през 2011 година с 153,965 копия.

Вторият сингъл от албума “Gotta Be You” е абсолютен хит в момента– емоционална и сърцераздирателна балада с щрайх и завладяваща мелодия. One Direction стартираха годината с издаването на третия си сингъл и бъдещ сигурен хит ‘One Thing’, разбиващо поп парче с динамични китарни рифове и впечатляващи хорови отпявания, които не излизат от ума ви. Песента е дело на същия екип, създал дебютния им сингъл - ‘What Makes You Beautiful’.

Найл Хоран (Niall Horan), Зейн Малик (Zayn Malik), Хари Стайлс (Harry Styles), Луи Томлинсън (Louis Tomlinson) и Лиъм Пейн (Liam Payne) прекарват последните 8 месеца в студиото по записите на дебютния си албум в разнообразната компания на някои от най-утвърдените и хитови продуценти и автори като Red One (Лейди Гага, Дженифър Лопес), Стив Робсън (Take That, Лиона Луис), Браян Роулинг (Енрике Иглесиас, Шер), Ричард Биф Станард (Спайс Гърлс, Кайли Миноуг) и дуото Rami & Carl Fark (Бритни Спиърс, Пинк, Никол Шерцингер). След издаването на албума, бандата е на турне във Великобритания и Ирландия като всички концерти са разпродадени. След това момчетата заминават за САЩ за промо тур в подкрепа на албума.

Katy Perry - Last Friday Night (T.G.I.F.)
Last Friday Night (T.G.I.F.) e петият сингъл от хитовия албум Teenage Dream на Кейти Пери, за която не е достатъчен факта, че миналата година бе обявена за Изпълнител на 2011-та на Billboard Hot 100 и продължаи да трупа рекорди. След като последният й сингъл  "The One That Got Away" скочи от №9 на №4, албумът й "Teenage Dream" влезе в 53-годишната история на Billboard като третия проект, от който има 6 поредни хита, влезли в Топ 5 на класацията. Другите два албума са: "Rhythm Nation 1814" на Janet Jackson (1989-91) и "Faith" на George Michael (1987-88). "The One That Got Away" се нарежда до останалите пет сингъла, всеки един от които е бил на № 1 в чарта: "California Gurls," feat. Snoop Dogg; „Teenage Dream”, "Firework"; "E.T.," feat. Kanye West и Last Friday Night (T.G.I.F.). Това е песента с любимия на всички тийнейджъри клип, в който Кейти е неузнаваема и е истинска героиня в мини холивудска продукция на тема: „Аз съм ученичка с брикети и смешна прическа и никой не се интересува от мен.”

Leona Lewis - Collide
Collide е новата песен на британската звезда Леона Луис. Сингълът вече набира скорост в британските чартове и отваряйки нова глава с мултиплатинени продажби, Collide е първият запис от предстоящия третия студиен албум на певицата, който ще излезе в средата на 2012.

David Guetta feat. Nicki Minaj & Flo Rida – Where Them Girls At?
“Where Them Girls At?” е малко като завършек на един цял цикъл за мен. Тя е наистина, ама наистина с типичен David Guetta саунд, звучи малко като “Sexy Bitch”. Първо създадох парче за Flo Rida, “The Club Can’t Handle Me” и в същото време направихме тази песен. Тъй като беше готова може би преди година, исках малко лудост в нея, нали разбирате, нещо свежо и повиках Nicky Minaj. Преследвам я от почти година и най-накрая влязохме в студио двамата и тя я чу, влюби се в нея и направо я отстреля.
Това разкрива самият Давид Гета за създаването на мега хита Where Them Girls At, който е пилотен сингъл от супер успешния му актуален албум Nothing But The Beat – вече платинен в 16 държави по цял свят! Френският денс гуру, DJ и продуцент е мега звезда също в света на социалните медии. Миналата седмица страницата му във Facebook надмина 21 000 000 фенове, като тази статистика го поставя в елитния отряд на звездите, където малко изпълнители достигат. Той има повече Facebook почитатели от който и да е хаус изпълнител в историята и е в Топ 16 въобще на всички музиканти.


Dimension-X feat Nikki Ponte - Hey You
Размазващ денс хит от прочутия гръцки диджей и продуцент Dimension-X и най-горещата млада звезда в Гърция - Ники Понте.
Ники Понте е изключително талантлива и атрактивна певица, една от най-големите млади звезди в Южната ни съседка. Ники Понте е от кипърско-португалски произход, родена и израстнала в Торонто, Канада. Тя участва в гръцкото издание на музикалното риалити „X-Factor”, където завършва на трето място и веднага след излизането си от предаването стартира шеметна кариера. Участва и на гръция финал за конкурса Евровизия тази година. Ники Понте си сътрудничи с прочутия гръцки диджей и продуцент Dimension-X и най-новата им песен  “Hey You” е вече тотален ХИТ в Гърция в Топ 5 в общия еърплей на страната.


Sasha Lopez - Weekend
Българската публика го видя на живо по време на Coca-Cola Happy Energy Tour, което обиколи 6 града в страната през септември (Велико Търново, Русе, Варна, Бургас, Пловдив и София) с подкрепата на радио и телевизия The Voice! Истинското му име е Serge. Завършва музикално училище в родния си град и се дипломира в специалност „Мениджмънт” в Икономическата Академия. От 15-годишна възраст стартира с кариерата си на DJ в Star Track Club, след което в продължение на 8 години свири всяка нощ в City – най-известния клуб в града, като през 2005 г. издава първия си CD микс - “Club City Presents”. Срещата му с DJ Nash и певицата Таня се оказва трамплина към славата. Новосъздаденият проект Studio One се посреща изключително позитивно в Румъния и скоро постига международен успех със сингъла  “Everytime”(2006 г., композиран от Sasha Lopez and Tanyа), който става огромен хит в България, Унгария, Сърбия, Полша и Русия, а през 2008 г . парчето е включено в английската компилация Ministry of Sound. Следват много колаборации, концерти в Румъния, но основата дейност на Sasha Lopez продължава да бъде работата му като DJ.


Andreea Banica - Electrified
Румънската топ звезда учи пиано и започва своята музикална кариера още на 4. Чувственият й глас, сините й очи и перфектната й фигура я правят моментално звезда. Тя се появява на кориците на всички родни списания и определено е смятана за една от най-сексапилните румънки в момента. След тоталните й хитове в България за последната година и половина Sexy и Samba, в момента феновете на румънската поп икона се радват на новия й сингъл Electrified.


DJ Sava feat Andreea D & Yolo - Free
Именно българската публика реши Free да е следващият сингъл на DJ Sava и Andreea D и участието на J.Yolo!
Преди да бъде издаден, сингълът беше предварително тестван от DJ Sava и Andreea D по време на тяхното турне в България в средата на септември. Изключително позитивната реакция на публиката подсказа решението на ди джея това да бъде следващия му сингъл: „Бях планирал да пусна като сингъл друга песен, но нямаше как да не обърна внимание на ентусиазма на българските ни фенове всеки път, когато чуеха песента по време на концертите, затова промених решението си.”, споделя DJ Sava.

Free безспорно се превърна в следващия голям хит на известния румънски DJ. Енергична и зареждаща песен, която веднага завладява слушателя с мощния и същевременно чувствен глас на Andreea D! Продуцирана от DJ Sava и композирана съвместно с Connect- R и J.Yolo, Free се настани трайно в ефира и е неизменна част от програмата на актуалните денс клубове в България.
Fresh! Best Hits



flash