Най-четените новини на Radiofresh.bg през февруари

Представяме ви най-четените новини на Radiofresh.bg през месец февруари

Новината за появата на Rihanna в нощен клуб без бельо, предизвика вашето внимание и това се оказа най-четеното инфо през месец февруари.

Изглежда Нина Добрев е любимка на феновете на Radio Fresh. Миналия месец новина свързана с нея попадна в Топ 10 на най-четените новини за януари. Този месец новината "Нина Добрев гола между двама" е второто най-четено заглавие през февруари.

Преди два дни почина Дим Дуков и новината успя да докосне всички, като само за два дни в сайта ни застана на трето място за най- четените новини за изминалите 29 дни. 

Съблазнителните каки също са били привлекателни за читателите, особено ако има и мнооого снимки. Tова се случи с публикацията за Меган Фокс която отпразнува годишнина на Хаваите - номер четири.

Ai Se Eu Te Pego, хитът подлудил целия свят, публикацията попада точно в средата на месечната ни класация на най-четените новини за февруари.

Бионсе и Джей -Зи показаха детето си на света. Светът, от своя страна, видя снимките, които те пуснаха на малката Blue Ivy. Номер шест през втория месец на годината.

Под номер седем, видяхме как Лейди гага попадна в ръцете на несравнимия Тери Ричардсън, който успя да измъкне от Гага нереално женствен образ. 

Уточнението, че Адел слиза от сцената за 5 дни, а не за 5 години показа, че британката има много фенове у нас, които се интересуват от съдбата й.

Светът загуби Уитни Хюстън на 12 февруари, тази новина се нарежда под номер девет.

Една игра с един весел бобър, който много прилича на Джъстин Бийбър вбеси певеца, но за сметка на това развесели читателите. Новината затваря челната десетка на най-четените статии през февруари.


Свързани новини

Лео Ди Каприо плати $ 200 000 за среща

15.01.2013

Номинираните за Brit Awards 2013

11.01.2013

Katy Perry и „Игрите на глада” са ...

10.01.2013

Новият албум на M.I.A. бил отложен...

08.01.2013

Пребиха Наоми Кембъл в Париж

04.01.2013


flash