Най-четеното през април

Месец април е поредният в който RadioFresh.bg отбелязва растеж на аудиторията, заслугата за това е на вас, благодарим ви.

Джъстин Бийбър за пореден път показа, че е като магнит за феновете, независимо дали е харесван или не. Новината за това, че е бил тормозен в училище се превърна в номер едно за месеца.

Майли Сайръс беше "хваната" от папараци на излизане от фитнес клуб в Лос Анджелис, освен това бдителните папараци забелязаха, че волно или пък не, Майли не си е сложила бельо. Естествено, вие отделихте необходимото внимание на Майли, или поне на някои части от нея, номер две през месец април.

На 28 април стана ясно класирането на конкурса Мис България 2012 и тогава беше обявена Ина Манчева. Новините от страна винаги са предизвиквали интерес на страниците на  RadioFresh.bg, така беше и този път. Днес стана ясно обаче, че не тя ще представи страната на международния конкурс Мис Свят. Това е така заради манипулация при гласуването, вижте тук.

Всички в страната бяхме ядосани, че Димитър Бербатов стана герой  на британското издание “Guardian”, което го изобрази в 12 колажа, с който откровено се подигравше на българина - номер четири на най-четените новини на Радио Fresh за месеца.
 

Селена Гомес направи видео изявление, че ще идва в България. Е, обърка името на страната, но нищо :)

Дженифър Анистън е една от Любимките на българите, почти всеки месец статиите за нея влизат в топ 10 , така се случи и с новината за сватбата й на остров Крит.

Потвърждението за концерта на Lady Gaga в България на 14 август е под номер седем сред най-посещаваните новини за април.

Под номер осем отново Лейди Гага и новият й авотомобил.

Ники Минаж признава, че не била особено впечатлена, когато Мадона я целунала по време на Super Bowl.

Новината за старта на продажбата на билетите на концерта на Лейди Гага у нас е третата новина в която тя е замесена в топ 10 на най-четените новини на RadioFresh.bg през месец април.


Свързани новини

Лео Ди Каприо плати $ 200 000 за среща

15.01.2013

Номинираните за Brit Awards 2013

11.01.2013

Katy Perry и „Игрите на глада” са ...

10.01.2013

Новият албум на M.I.A. бил отложен...

08.01.2013

Пребиха Наоми Кембъл в Париж

04.01.2013


flash