Търси в сайта...

Риана платила 18 000 евро за косата си

След като стана ясно, че иана може да се въплъти в ролята на починалата преди две седмици Уитни Хюстън, тя реши да не се лишава от нищо, когато става въпрос за имиджа й.

Според информации публикувани в "Сън", певицата от Барбадос е платила 18 000 евро, за да даде нов блясък на косите си. Риана никога не пропуска случай да ни изненада и непрекъснато променя визията си. Така стана ясно, че косата й вече не е в толкова добро състояние. В момента тя се намира в Лондон, където е решила малко да се поглези. Оказа се, че взетата сауна в хотела се отразила още по зле на гривата й, която не понесла високата температура. На излизане косата е била доста изгоряла.

Без да отлага много обадила се е на личната си фризьорка Урсула Стивън и я накарала да пристигне от щатите, за да отстрани нанесените щети. "Тя сложи на косата й един тон продукти, но това много не помогна. И понеже не искаше да я остави в ръцете на непознати и въпреки много натоварения график, фризьорката беше качена в първия самолет. Риана въобще не се безпокои, че трябва да плати цяло богатство", разказва запознат със случката източник. Звездата плати 18 000 евро за възстановяването на косата си, а само няколко дни преди това беше платила 5 000 евро за маникюр.

Междувременно Риана коментира,че   мрази да бъде сама. Певицата, която през 2009 г. се раздели с Крис Браун, разкри, че не обича да няма човек до себе си. "Винаги искаме да бъдем самостоятелни, когато сме в една връзка, но това не е добре, повярвайте ми", обясни тя.

"Имам такива невероятни преживявания в живота ми, но искам да ги споделя с някого. Мисля, че точно това ми липсва в момента", разказа звездата.

Тя сподели още, че основната причина да се появи на наградите Брит миналия месец е било да види нейния най-голям идол Адел.


Свързани новини

Бляскаво завръщане на Риана на сцената

26.09.2022

Звездните бебета са тук!

20.05.2022

Ново 20

21.04.2022

A$AP Rocky и Риана = ВНЛ

19.04.2022

Риана на корицата на "Vogue"

13.04.2022


flash