Justin Bieber се сби заради списание Complex

Списание Complex  ни отвежда зад  кадър на фотосесията на Джъстин Бийбър, който е доста посинен и пострадал от бой в който е участвал.

Разбира се всичко това е добре режисирано. Снимките са направени от Тони Кели по повод десет годишнината на Complex.
 

На фотосите може да се види как Джъстин Бийбър е подут от бой. Освен това той изглежда доста разярен налита на бой на доста по-здрави и силни мъже от него. Ризата му е намазана с кръв, а на една от снимките с доста мъжествено движени Джъстин я разкъсва. 

Гримьорите доста са се постарали, за да предадат на тинейджърския идол вид на младеж участвал в много тежка ръкопашна схватка.

 

"Джъстин отчаяно иска да покаже на света и най-вече на гаджетоси Селена Гомез, че вече не е малко момче, а почти мъж. Той знаеше, че фотосесията нямаше да изглежда достоверна, ако той беше в ролята на "бияча", затова се съгласи да бъде"пребитият". Не чев тази си роля изглежда много мъжествено...", коментирал ироничночовек от снимачния екип на списанието.
 
Междувременно в интервю за изданието Джъстин Бийбър споделил, че славата малко му тежи, що се отнасȧ до връзката му със Селена Гомез.
"Няма как да се крием, защото това би било нечестно както към мен,така и към нея. Да се крием от целия свят би могло да разрушиотношенията ни", обяснил тийнейджърът.


Свързани новини

Джъстин Бийбър пусна модна линия

31.01.2019

Justin Bieber пуска новия албум на 13.11

04.09.2015

Justin Bieber праща послание на Selena

02.09.2015

Джъстин Бийбър се напушил здраво

13.09.2013

Тейлър Суифт, Бийбър и Риана в Гинес

09.09.2013


flash