Търси в сайта...

Адел ще ражда само след два месеца!

Новината за бременността на Адел беше обявена едва в края на миналия месец, но вече е ясно, че певицата ще ражда през септември, съобщава британският вестник "Сън"! В продължение на цели седем месеца изпълнителката е пазила бременността си в тайна, което автоматично означава, че е била бременна още по време на церемонията по раздаване на наградите Грами, където спечели цели шест грамофончета!

В момента изплашената майка се била окупирала в лондонския си апартамент, не излизала абсолютно никъде и живеела като отшелник, пише още таблоидът.

Адел, която в момента е на 24 години, съобщи новината за бременността си на 29 юни със съобщение в личния си блог. "Исках да разберете новината директно от мен", написа изпълнителката до всичките си фенове. "Безкрайно сме щастливи, но ви моля да уважавате личното ни пространство в този скъп момент. Винаги ваша, Адел".

Преди няколко дни стана ясно, че певицата е записала специален диск с приспивни песнички за детето си. В момента носителката на Грами пускала записа на корема си, за да може детето да свикне с гласа ѝ още дори преди да се е родило.

Близки до бъдещия татко Саймън Кънеки споделят, че е на седмото небе от щастие и няма търпение да стане баща.


Свързани новини

Но можеше да е и по-лошо, признава тя

03.11.2022

Адел пусна порция снимки с гаджето си

12.05.2022

Тотална доминация на Адел

02.03.2022

BRIT 2022: Победителите!

09.02.2022

Адел отново в родината

03.02.2022


flash