Адел опроверга слуховете, че е скъсала с гаджето си

Адел сподели няколко красиви снимки с гаджето си Рич Пол, с което очевидно се опитва да потуши слуховете, че двамата са скъсали. 

Че двамата са се разделили се заговори преди време, а слуховете се разгоряха още повече, след като спортният агент пропусна партито за рождения ден на певицата, която навърши 34 години на 5 май. Тогава Рич Пол беше видян на парти в Маями за Гран При на Формула 1, в компанията на клиента си Леброн Джеймс и други спортни звезди. 

Адел пред Опра Уинфри: откровено за развода, килограмите и музиката

Преди ден в профила си в Instagram поп звездата публикува няколко кадъра, от които си личи, колко хармонична е любовната връзка между двамата. 

Многозначителен е надписът, който придружава кадрите: "Времето лети...", пише британската изпълнителка, с което загатва, че когато човек е щастлив, не усеща как минават дните.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

"Каква разлика прави една година", написа пък по повод рождения си ден Адел. "Ако времето продължава да лекува и изглажда всички дупки в живота ми, както се случва с годините, тогава нямам търпение да стана на 60!", сподели още певицата.

Припомняме, през изминалата вече година Адел се премести да живее в САЩ, буквално се видоизмени, като свали доста килограми и направи корекции във визията си, издаде новия си албум 30 и срещна любовта в лицето на спортния мениджър Рич Пол. 


Свързани новини

Лас Вегас ще трябва да почака Адел

29.02.2024

8 години по-късно...

02.02.2024

Адел призна за най-големия си страх

01.02.2024

Адел атакува ново поприще

27.11.2023

Горчиво!

21.11.2023


flash