Не, това не е правилният начин да произнесем името на Адел

Певицата разтърси феновете с откровение за истинското произношение на името си по време на скорошна сесия въпроси и отговори в чест на музикалния видеоклип към "I Drink Wine"
 
Докато отговаряше на въпроси, 34-годишната певица похвали един конкретен фен за правилното произнасяне на името ѝ. "Страхотно", възхити се Адел. "Тя каза името ми перфектно!" Как тогава е правилно да се обърнете към Адел?
 
Адел отново слиза от сцената, иска да става студентка
 
Въпреки че почти всички произнасят името ѝ като "uh-dell" (​​"ъ-дел"), Адел всъщност предпочита лек акцент върху втората сричка, за да се приравни с нейния севернолондонски акцент: "uh-dale" (""ъ-дейл"), обяснява life.dir.bg.
 
След толкова години няма шанс да се поправим и тя не държи карез, с едно изключение - ако използвате пълното ѝ име и особено фамилията ѝ - Адел Лори Блу Адкинс.
 
"Никога не можах да свикна с фамилното си име", казва тя пред бюти ютюбърката NikkieTutorials за това как се е спряла на сценичното си име. "Адел Адкинс няма същото излъчване като Адел" и допълни, че фамилното име ѝ звучи "ужасно".

Свързани новини

Лас Вегас ще трябва да почака Адел

29.02.2024

8 години по-късно...

02.02.2024

Адел призна за най-големия си страх

01.02.2024

Адел атакува ново поприще

27.11.2023

Горчиво!

21.11.2023


flash