Адел се подготвя за раждането

Бременната Адел се чувства добре и се подготвя за предстоящото раждане. 24-годишната певица няма търпение да стане "майка на пълен работен ден", съобщи приятелят й и бъдещ баща Саймън Конецки.

Адел съобщи новината, че чака първото си дете в края на юни, но оттогава успява да запази уединението си и да не коментира темата.Въпреки че тогава тя не уточни в кой месец на бременността е, информациите сочат, че ще роди в началото на следващия месец. Коментарите на Конецки също говорят, че бебето ще се появи всеки момент. Пред британския в. Mail on Sunday той заяви: "Бебето ще се появи съвсем скоро. Ужасно съм развълнуван. Адел се чувства добре и просто нямаме търпение!"
 

Двойката започна да се среща през миналата година. Изпълнителката на Rolling in the Deep официално призна, че със Саймън са двойка през юни – когато обяви и щастливата вест за първото им дете, пише iNews.

Междувременно сътрудникът на Адел, Дан Уилсън, потвърди, че тя е започнала да работи по третия си студиен албум, макар че излизането му по всяка вероятност ще бъде отложено, за да може да се посвети пълноценно на майчинството.


Свързани новини

Но можеше да е и по-лошо, признава тя

03.11.2022

Адел пусна порция снимки с гаджето си

12.05.2022

Тотална доминация на Адел

02.03.2022

BRIT 2022: Победителите!

09.02.2022

Адел отново в родината

03.02.2022


flash