Пада концертът на Rag'n'Bone Man в София

Дългоочакваният концерт на Rag'n'Bone Man в София няма да се проведе, става ясно от сайта на британския изпълнител. Освен изявата му в София, отпадат и останалите му планирани концерти от турнето му в Североизточна Европа - в Букурещ, Белград, Скопие, Солун и Истанбул. 
 
По-късно организаторите на събитието у нас, СМЕ и Live Nation, също потвърдиха новината, съобщава bgnes.com. В официално изявление те посочиха, че отмяната на турнето в Балканския регион се дължи на "непредвидени обстоятелства" и че за момента не е ясно дали ще бъдат насрочени нови концерти. 
 
Закупилите вече билети за събитието обаче ще могат да получат своите пари обратно от 15.01 до 09.07.2018. Билетите ще могат да бъдат върнати на мястото, от което са закупени - в съответния офис на Eventim или TicketPro. Тези, които са платили онлайн билетите си, ще получат дължимата сума по банков път. 
 
Британската суперзвезда трябваше да изнесе концерт в столичната зала "Универсиада" на 9 май тази година, като част от европейското си турне The Grande Reserve Tour. София щеше да бъде и последната спирка на Rag'n'Bone Man на Стария континент. 
 
Rory Graham, подвизаващ се под псевдонима Rag'N'Bone Man се превърна в най-голямата музикална сензация на 2016, благодарение на хитовия си сингъл "Human" и изключително силния си дебютен едноименен албум. Миналата година той получи престижната награда BRIT като избор на музикалните критици във Великобритания. 

Свързани новини

Rag'n'Bone Man се завръща

26.08.2022

Горещите музикални премиери тази седмица

05.07.2021

Rag'n'Bone Man с нов синъл

25.03.2021

Rag'n'Bone Man се завръща

29.01.2021

Logic и Rag'n'Bone Man - "Broken People"

07.12.2017


flash