Rag'n'Bone Man изследва универсалните въпроси за живота с What Do You Believe In?

След успеха на синглите "Rush of Blood", "What Do You Believe In?" и "Pocket", британският вокалист Rag'n'Bone Man ги обединява, заедно с още 14 парчета, в следващия си студиен проект. 
 
Той се казва What Do You Believe In? и изследва универсалните въпроси, свързани с живота, като подчертава значението на семейството като източник на сила и утеха. Умението на Rag'n'Bone Man да съчетава честни разкази с модерна продукция отново се проявява с пълна сила. What Do You Believe In показва еволюцията му като изпълнител, комбинирайки соул с елементи на хип-хопа от 2000-та година - жанр, който е оказал огромно влияние върху в музикалното му творчество.
 
Артистът споделя: "Въпреки че съм притеснен от излизането на новия албум и какво ще кажат хората за него, когато поставя винила на грамофона, чувам, че съм че съм направил нещо истинско. С този запис празнувам живота и всички негови обрати. Направен с любов."
 
What Do You Believe In? - съдържание:
The Right Way
Pocket
What Do You Believe In?
Iron
Hideaway
All I Know
Rush Of Blood
Feeding All These Fires
Put A Little Hurt On Me
Chokehold
Wreckage
Hope You Felt Loved At The End
Bleed The Same
Sorry For My Broken Heart
Ghosts
Lovers In A Past Life [Acoustic]
Lovers In A Past Life
 
Рори Чарлз Греъм, както е истинското му име, завладява света с дебютния си албум Human. Проектът става четири пъти платинен в Обединеното кралство и мултиплатинен в други 27 държави, превръщайки се в най-бързо продавания дебютен запис от мъж изпълнител през това десетилетие.
 
А последният му проект, Life By Misadventure, дебютира на 1-во място и прекарва 7 седмици в Топ 10, което го превръща в най-бързо продавания албум на солов артист през 2021 г. 

Свързани новини

What Do You Believe In? излиза до дни

08.10.2024

Англичанинът с нова песен

19.08.2024

Rag'n'Bone Man с нов албум

26.06.2024

Rag'n'Bone Man се завръща

27.05.2024

Rag'n'Bone Man се завръща

26.08.2022


flash