Diplo пусна клипа към парчето “Get It Right” (видео)

Diplo представи видеото към "Get It Right" с участието на MØ, режисирано от Brantley Gutierrez и с хореография от Sara Bivens и Calvit Hodge.
 
""Get It Right" е една от онези песни, които са написани за много кратко време, където можеш да чуеш ритъма, да се вдъхновиш, да пееш мелодиите, а текста се пише сам, защото вече е там.", казва MØ за парчето. "Доброто звучене те вдъхновява да пишеш със страст за нещата, които са близки до сърцето ти, и музиката на Wes ме накара да направя точно това. Той даде идеята за цяла песен със синхронизирана хореография, което ми допадна много, въпреки, че ми беше много притеснено да науча всички тези стъпки. Но всичко се получи както трябва и клипът стана един от най-забавните, които някога съм заснемала."   
 
 
Парчето е резултат от поредното сътрудничество на Diplo и MØ, които започват да работят заедно през 2013, когато излиза дебютния албум на MØ "No Mythologies To Follow". По-късно певицата взема участие в световните хитове на Major Lazer "Lean On" и "Cold Water".
 
"Get It Right", което е слушано повече от 30 милиона пъти към момента, е част от "Major Lazer Presents: Give Me Future – Music From and Inspired by the Film", саундтрака към документалния филм на Major Lazer "Give Me Future", заснет по време на историческия концерт на групата пред 400 000 човека в Хавана, Куба през март 2016. Филмът излезе тази есен след като беше посрещнат с одобрение на фестивала Sundance през 2017.

Свързани новини

Има и ограничителна заповед

08.12.2023

Diplo за първи път у нас

28.07.2023

LSD с първи студиен албум

11.04.2019

Labrinth, Sia & Diplo - “Mountains”

06.11.2018

LSD с ново приказно видео

31.08.2018


flash