Rag'n'Bone Man представи новия си сингъл "Pocket"

Британският вокалист Rag'n'Bone Man представя най-новия си сингъл "Pocket". 
 
Това е третото парче от дългоочакваната му трета студийна колекция What Do You Believe In?, която ще излезе на 18-ти октомври.
 
За лиричната балада изпълнителят си сътрудничи със стари негови приятели - носителя на "Грами" Джеймс Фаунтлерой (Риана, Бруно Марс), Джони Кофър (Бионсе и Кендрик Ламар) и Джони Макдейд от Snow Patrol, който е известен и с това, че пише заедно с Ед Шийрън и Шон Мендес.
 
 
Говорейки за песента, Rag'n'Bone Man обяснява, че тя е посветена на любовта: "Pocket" е за някой, който наистина те подкрепя. Ако аз и моята съпруга излизаме, тя ще ме погледне и ще разбере, че е време да си ходим. Чувствам се неудобно в социални среди и е хубаво да имаш човек, който те познава достатъчно добре, за да ти даде повод да си тръгнеш. Става дума за любов, която може физически и метафорично да те извади от дискомфорта".
 
Артистът продължава да отлепва пластове на предстоящия му албум What Do You Believe In? и нетърпението за него се засилва. Първите му два проекта, Human и Life By Misadventure, постигат мултиплатинен статус и успех в класациите, с над девет милиарда стрийма.

Свързани новини

Англичанинът с нова песен

19.08.2024

Rag'n'Bone Man с нов албум

26.06.2024

Rag'n'Bone Man се завръща

27.05.2024

Rag'n'Bone Man се завръща

26.08.2022

Горещите музикални премиери тази седмица

05.07.2021


flash