Търси в сайта...

Rag'n'Bone Man се завръща с първи самостоятелен сингъл от три години насам

Rag'n'Bone Man, известен със своите докосващи блус вокали, представя чисто новия сингъл "What Do You Believe In?". 
 
Очакваното с нетърпение парче бележи важен етап в кариерата на британеца - описва пътя на артиста към намирането на утеха в семейния живот. Вдъхновена от лични преживявания, песента разглежда теми на загубата, бащинството и търсенето на смисъл пред лицето на трудностите. Изследват се универсалните въпроси, свързани с живота, като подчертава значението на семейството като източник на сила и утеха. "What Do You Believe In" показва еволюцията на Rag'n'Bone Man като изпълнител, съчетавайки соул с елементи на хип-хопа от 2000-та година - жанр, който е оказал огромно влияние върху в музикалното му творчество.
 
 
Рори Чарлс Греъм, както е истинското му име, завладява света с дебютния си албум Human, който става четири пъти платинен в Обединеното кралство и мултиплатинен в други 27 държави, превръщайки се в най-бързо продавания дебютен албум от мъж изпълнител през това десетилетие. А последният му проект Life By Misadventure дебютира на №1 и прекарва 7 седмици в Топ 10, което го превръща в най-бързо продавания албум на солов артист през 2021 г. 
 
С над 9 милиарда стрийма в световен мащаб, Rag'n'Bone Man е глас, който е признат по цялото земно кълбо. Сега, с емоционалната изповед "What Do You Believe In?", той се завръща към корените си, като същевременно изследва нови творчески територии.

Свързани новини

Rag'n'Bone Man с нов албум

26.06.2024

Rag'n'Bone Man се завръща

26.08.2022

Горещите музикални премиери тази седмица

05.07.2021

Rag'n'Bone Man с нов синъл

25.03.2021

Rag'n'Bone Man се завръща

29.01.2021


flash