Rag'n'Bone Man се завръща с първи самостоятелен сингъл от три години насам

Rag'n'Bone Man, известен със своите докосващи блус вокали, представя чисто новия сингъл "What Do You Believe In?". 
 
Очакваното с нетърпение парче бележи важен етап в кариерата на британеца - описва пътя на артиста към намирането на утеха в семейния живот. Вдъхновена от лични преживявания, песента разглежда теми на загубата, бащинството и търсенето на смисъл пред лицето на трудностите. Изследват се универсалните въпроси, свързани с живота, като подчертава значението на семейството като източник на сила и утеха. "What Do You Believe In" показва еволюцията на Rag'n'Bone Man като изпълнител, съчетавайки соул с елементи на хип-хопа от 2000-та година - жанр, който е оказал огромно влияние върху в музикалното му творчество.
 
 
Рори Чарлс Греъм, както е истинското му име, завладява света с дебютния си албум Human, който става четири пъти платинен в Обединеното кралство и мултиплатинен в други 27 държави, превръщайки се в най-бързо продавания дебютен албум от мъж изпълнител през това десетилетие. А последният му проект Life By Misadventure дебютира на №1 и прекарва 7 седмици в Топ 10, което го превръща в най-бързо продавания албум на солов артист през 2021 г. 
 
С над 9 милиарда стрийма в световен мащаб, Rag'n'Bone Man е глас, който е признат по цялото земно кълбо. Сега, с емоционалната изповед "What Do You Believe In?", той се завръща към корените си, като същевременно изследва нови творчески територии.

Свързани новини

Rag'n'Bone Man се завръща

26.08.2022

Горещите музикални премиери тази седмица

05.07.2021

Rag'n'Bone Man с нов синъл

25.03.2021

Rag'n'Bone Man се завръща

29.01.2021

Отменят концерта на Rag'n'Bone Man

11.01.2018


flash