Matoma разкри името на новия си албум и пусна сингъла "Slow" (аудио)

Норвежкият DJ и продуцент Matoma направи огромно впечатление с иновативната си плейлиста "Hakuna Matoma". С участието на световни музикални звезди като One Direction, Coldplay, Snoop Dogg, Jason Derulo, Jennifer Lopez, Dua Lipa, Sean Paul и много други, парчетата събраха над един милиард слушания само в Spotify. 
 
Сега Matoma е на път да затвърди успеха си с излизането на новата си песен "Slow" (с участието на Noah Cyrus) и обяви излизането на албум му One In A Million на 9 март. Matoma споделя: "Чух гласа на Noah в песента "Make Me Cry" и бях отнесен от душата и личността ѝ. Свързах се с нея и започнахме да работим заедно докато бях в Норвегия, а тя беше на път. Идеята за песента изглеждаше специална. Исках да бъде с моето звучене, но и също така да бъде нещо различно от останалите ми песни, а с нейното пеене стана точно както трябва. Скоро тръгвам на много вълнуващо турне в подкрепа на новия ми албум и много исках да направя нещо, което да стартира всичко, и според мен това е правилният избор." "Бях много развълнувана да запиша "Slow" с Matoma", добавя Noah Cyrus. "Песента е с много красив текст и продукцията вдъхва живот на целия проект." 
 
 
С излизането на сингъла, идва и обявяването на дебютния албум на Matoma One In A Million. Той ще даде възможност за поглед към него чрез едноименното си световно турне, което започва през януари. За решението да издаде албум в последния ден от турнето, Matoma казва "Исках да споделя албума с феновете си първо като изпълня новата музика на живо на турнето, и след това да я издам в последния ден, на последния ми концерт в Тронхайм, на същото място, на което имах първото си изпълнение като DJ и в града, в който живях през последните шест години. Вложих сърцето си в това, с новата музика, цяла нова продукция на живо и някои невероятни нови подкрепящи артисти. Нося ви нещо, което чувствам за специално и което представя музикалното ми виждане в нова вълнуваща форма." 
 
Визуалните ефекти за One In A Million са създадени от Mat Maitland (Taylor Swift, Lana Del Rey и Prince). Maitland споделя: "Реших, че луната ще бъде прекрасен символ, основа на всички други образи. Има нещо магическо в идеята да достигнеш луната, или мечтата си, затова направих този символ в различни форми. Луната, означаваща успеха или мечтите, е достижима, ако мислиш по този начин, и в този случай Matoma се чувства благословен с възможността да преследва мечтата си." 
 
Албумът One In A Million на Matoma ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик / Warner Music International.

Свързани новини

Matoma § Ally Brooke - “High

19.09.2019

Matoma и Enrique Iglesias с нов сингъл

30.07.2018

Matoma и The Vamps с нов проект

04.09.2017

Matoma пусна "Party On The West Coast"

01.06.2017

Matoma - “Girl At Coachella”

14.03.2017


flash