[Аудио] Matoma пусна новия си сингъл “Girl At Coachella” с MAGIC! и D.R.A.M.

След като наскоро удари един милион продажби в света с парчето "False Alarm", последната стъпка на норвежкия продуцент Matoma е пускането на чисто новата песен "Girl At Coachella". 
 
 
Докато песента съдържа веселото, лятно настроение на някои от най-големите хитове на Matoma към днешна дата, "Girl At Coachella" е различна от обичайните му хаус продукции с поп звученето си с реге елементи. MAGIC! разказва хедонистична приказка за краткотрайната любов на най-известния фестивал на Америка, като същевременно изпълнителят на "Broccoli"  D.R.A.M. допринася за енергичната развръзка на историята.
 
"Участвах за първи път в Coachella миналата година и беше наистина невероятно преживяване", споделя Matoma. "Между двата уикенда бях в LА и се запознах с Nasri от MAGIC!, на които винаги съм бил голям фен. Искахме да напишем песен за Coachella и така стигнахме до историята за момиче, което разиграва чувствата на момче в сърцето на фестивала. Завършихме песента наистина бързо и попитахме D.R.A.M. дали може да добави един куплет. След като изслушах неговата част, мога с ръка на сърцето си да кажа, че е страхотен. Бях толкова поласкан да работя с такива невероятни артисти и се надявам да се влюбите в тази приятна лятна песен!"
 
Вокалистът на MAGIC! Nasri Atweh каза: "Срещнах Tom (Matoma) ден след изпълнението му на Coachella и си говорихме за всички красиви момичета, които отиват на фестивала, за да се забавляват. След това, от нищото, казах "никога не вярвай на момиче на Coachella" с лека усмивка." 
 
Квартетът MAGIC! е съставен от Nasri Atweh (вокалист), Mark Pelli (китара), Ben Spivak (бас) и Alex Tanas (барабани). През 2014 MAGIC! завладяха лятото с дебютния си сингъл "Rude" – весела реге-поп песен, която се задържа на 1 място в Billboard Hot 100 за шест седмици. 

Свързани новини

Matoma § Ally Brooke - “High

19.09.2019

Matoma и Enrique Iglesias с нов сингъл

30.07.2018

Matoma - "Slow"

21.11.2017

Matoma и The Vamps с нов проект

04.09.2017

Matoma пусна "Party On The West Coast"

01.06.2017


flash