Matoma, Faith Evans и B.I.G. ни подготвят за лятото с "Party On The West Coast" (аудио)

Норвежкият продуцент Matoma се обединява с Faith Evans и The Notorious B.I.G. за последния си сингъл "Party On The West Coast (feat. Snoop Dogg)". Песента излезе на деня, в който The Notorious B.I.G. щеше да навърши 45. 
 
В "Party On The West Coast (feat. Snoop Dogg)" DJ/продуцентът Matoma добавя разпознаваемия си почерк към лятното парче "When We Party (Feat. Snoop Dogg)", включена в THE KING & I – новия албум на Faith Evans и The Notorious B.I.G., който излезе на 19 май.
 
 
"Странно е колко голямо влияние може да има някой в живота ти.", сподели Matoma, говорейки за The Notorious B.I.G. "Никога няма да забравя първия път, в който чух Biggie. По-големият ми брат Dan ми пусна "Ready To Die" и аз никога не бях чувал нещо подобно. Не разбирах думите или историите, но можех да ги усетя, да усетя енергията му, и това ме промени."
 
За работата си с Faith Evans пък каза: "Evans и отборът й са страхотни, гласът й и енергията й също, и е чест да споделя с вас песен не само с нея, но и с единствения Snoop Dogg, и с легендата, която промени живота ми." 
 
Новият сингъл продължава да разширява каталога му от ремикси на класически хип-хоп парчета. Норвежкият DJ проби със "Old Thing Back (Feat. Ja Rule & Ralph Trevsant)" на The Notorious B.I.G. "Преди няколко години с нищо, освен с огромно уважение и любов към легендата взех акапелно изпълнение на Biggie от YouTube и с вдъхновение и само една колонка в стаята ми в Тронхайм се появи версията ми на "Old Thing Back"" сподели Мatoma за създаването на хитовия си ремикс. Песента, включена в дебютния му албумен проект "Hakuna Matoma" наскоро получи златен сертификат от RIAA за над 180 милиона преслушвания. "Чест е да достигна това невероятно постижение в началото на кариерата си. Думите не могат да опишат огромното влияние на този човек върху целия ми живот", каза Matоma за успехите си и влиянието на Biggie. 

Свързани новини

#FreshNewMusic тази седмица

20.05.2022

Matoma § Ally Brooke - “High

19.09.2019

Matoma и Enrique Iglesias с нов сингъл

30.07.2018

Matoma - "Slow"

21.11.2017

Matoma и The Vamps с нов проект

04.09.2017


flash