Търси в сайта...

Fuse ODG пусна песента "Boa Me" с участието на Ed Sheeran

Fuse ODG се завръща с чисто новото си парче "Boa Me", което е с участието на неговия приятел и сътрудник Ed Sheeran, както и Mugeez от дуото R2Bees от Гана. 
 
 
Fuse ODG и Ed Sheeran пишат "Boa Me" по време на записите за "Bibia Be Ye Ye" от албума на Ed ÷. Двамата си сътрудничат след като Fuse отправя покана към Ed да се "потопи в истинската традиционна музика от старата школа" в Гана. Fuse вярва, че това ще предложи кадър на истинската същност на Африка и ще окуражи Sheeran да се свърже с културата, която той продължава да подкрепя.
 
Изпълнено преди всичко на местен диалект Twi, парчето "Boa Me" носи отличителните черти на афробийт звученето, енергично и забавно: музика, която слага усмивка на лицата на хората. Песента е написана скоро след като Fuse развежда Sheeran из едно начално училище в Акосомбо, което той е построил заедно с Wood World Missions.
 
Окуражаващото видео към парчето съдържа кадри, представящи Fuse и Sheeran, които посещават отново училището, за да изпълнят "Boa Me" на децата. Също така са включени сцени, показващи дуото и Mugeez, които се наслаждават на всичко, свързано с Гана, от зашеметяващите ѝ природни гледки, до нощния живот. 
 
"Boa Me означава помогни ми, и песента е за това, да помагаш на братята и сестрите си", обяснява Fuse. "Направена е по много забавен начин. Идеята се роди след като посетихме училището, и разговаряхме за това, как да се съберат пари за построяването на основно училище в околността, с което сме се заели." Ed Sheeran добавя: "Това беше най-забавното преживяване. Да бъдеш в студиото с човек като Fuse и всички негови приятели, през цялото време е парти. Това вероятно е най-забавният запис на песен, който съм правил." 
 
Fuse ODG направи път на афробийт музиката с дебютния си албум T.I.N.A. (This Is New Africa) с хитови сътрудничества с изобилие от звезди от целия свят, включително платинения сингъл "Dangerous Love" с Sean Paul и "Antenna" с Wyclef Jean.
 
Предстоящият албум на Fuse New Africa Nation (NANA) има за цел изграждане над тези постижения чрез създаване на видими резултати. Fuse е страстно ангажиран в помагането на африканците да направят културата си известна по света чрез успех в творческите си начинания, които включват звукозаписна компания, музикален фестивал, модна марка и детски играчки. Чрез свързване с международна общност, изпълнителят вярва, че тези културни корени ще привлекат инвестиции и туризъм от целия свят.
 
Албумът New Africa Nation (NANA) на Fuse ODG ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик / Warner Music International.

Свързани новини

Ед Шийрън с еко-модна колекция

11.07.2022

Топ 10 на най-слушаните през 2021

20.06.2022

Ед Шийрън с нов лайв албум

01.06.2022

Звездните бебета са тук!

20.05.2022

Ед Шийрън в колаборация с Lil Baby

26.04.2022


flash