Matoma и The Vamps с нова съвместна продукция - "Staying Up" (аудио)

Приятелството между водещия норвежки продуцент Matoma и брит-поп-рок сензацията The Vamps продължава с издаването на новото им съвместно парче, озаглавено "Staying Up". 
 
 
Хитът "All night", който е проект на Matoma с The Vamps, получи над 265 млн. слушания в Spotify. Песента е включена в албума на The Vamps, който достигна до първо място, Night & Day (Night Edition), както и в иновативния проект "album-meets-playlist" на Matoma, Hakuna Matoma. С високо енергийната продукция на Matoma и привличащите вниманието проекти на The Vamps, "Staying Up" представя смесица от най-добрите черти на изпълнителите, за да се превърне в нещо дори по-голямо и по-добро от "All night".
 
 
Matoma споделя: "Едно от най-хубавите неща, които спечелих от реализирането на "All night" беше шансът да се запозная с The Vamps – едни от най-добрите момчета, които съм срещал в музикалния бизнес и най-талантливите и усърдно работещи хора. Обсъждахме създаването на още една песен заедно, като втора глава от история, и така се появи забавната идея за "Staying Up". За мен това е като да не искаш партито да спира и след невероятното лято, в момента се чувствам точно така!" 
 
Brad от The Vamps казва: "След като се запознахме с Matoma за колаборацията на най-успешната ни песен "All night", станахме много близки приятели и започнахме да работим по създаването на нова музика заедно! Хрумна ни идеята за "Staying Up", а мелодията беше толкова запомняща се, че не можахме да си я избием от главите и просто знаехме, че това е песента."
 
Първоначално излязлата миналия октомври "All night" става невероятно успешен хит и получава златен сертификат за продажби с над 400 000 копия във Великобритания, след като се задържа за 14 седмици в Top 40. В допълнение към The Vamps, Matoma прави колаборации с изпълнители като Jason Derulo, Jennifer Lopez, Faith Evans и Snoop Dogg, както и внушителни ремикс версии за артисти като Coldplay, One Direction, Snoop Dogg, Eminem и Axwell.
 
Бъдещото световно турне на Matoma "Party At Your Place" ще се проведе в 24 града по света. 

Свързани новини

Matoma § Ally Brooke - “High

19.09.2019

Matoma и Enrique Iglesias с нов сингъл

30.07.2018

Matoma - "Slow"

21.11.2017

Matoma пусна "Party On The West Coast"

01.06.2017

Matoma - “Girl At Coachella”

14.03.2017


flash