Matoma и Enrique Iglesias с нов сингъл "I Don`t Dance (Without You)"

Норвежкият хаус продуцент Matoma обединява сили с Краля на латино попа Enrique Iglesias, за да ни представят чисто новото парче "I Don`t Dance (Without You)", което включва и ямайската денсхол звезда Konshens.
 
 
Matoma е фен на Enrique Iglesias от години. Песните на Enrique са били мелодиите на лятото за Matoma, когато е бил по-млад, а ремиксът на "Bailando", който норвежецът прави, получава много любов в SoundCloud и се явява като старта на неговата кариера. Когато по-късно Matoma подписва договор за издаване, той е попитан коя е неговата мечтана колаборация. Неговият отговор?: "Ако успеете да ме вкарате в студио с Enrique за оригинално сътрудничество, тогава ще съм постигнал една от най-големите си цели." Този амбициозен план най-накрая бива осъществен, когато Matoma е поканен в студиото на Enrique, където записват този сингъл.  
 
"Спомням си, че когато създавахме тази песен, бях нервен в студиото, защото работих с артист, на когото се възхищавам от толкова дълго време," споделя  Matoma. "Но след като го срещнах, бях толкова щастлив и признателен за неговата енергия и подход. Той е невероятно скромен и истински добър човек. Сега, след месеци прекарани заедно по този проект, не само се чувствам благодарен, че имах честта да работя с един от най-влиятелните латино артисти на нашето време, но и спечелих приятел. Ще съм вечно признателен за това."    
     
"I Don`t Dance (Without You)" ни подсказва какво да очакваме от дебютния албум на Matoma One In A Million, който ще излезе на 24-ти август. Преливащ от свежи сътрудничества, записът също така включва и четири от най-големите хита на продуцента досега: "False Alarm" (с Becky Hill), "Slow" (с Noah Cyrus), "Lonely" (с MAX) и "All Night" (с The Vamps). Четирите песни вече имат над 525 милиона преслушвания само в Spotify. 
 
Албумът One In A Million на Matoma ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

Свързани новини

#FreshNewMusic тази седмица

08.04.2022

Enrique Iglesias се оттегля от сцената

27.10.2021

Enrique Iglesias с нов албум

28.09.2021

Най-добрите музикални премиери

24.09.2021

Виж Enrique Iglesias и малката Mary

21.09.2021


flash