Katy Perry ще води тазгодишните видео музикални награди на MTV

Katy Perry едновременно ще води, ще пее и ще получава награди на церемонията по връчването на видео музикални награди на MTV. 
 
За водещ на тазгодишната церемония по връчването на видео музикални награди на MTV бе избрана Katy Perry, пише bgnes.com. Това обявиха от телевизията само дни, след като станаха ясни и номинациите за наградите, отбелязващи най-добрите видеоклипове в музикалния бизнес през годината. 
 
Самата Katy е номинирана в пет от категориите - за най-добро поп-видео, най-добра режисура и най-добри визуални ефекти за видеото "Chained to the Rhythm", както и за най-добър артистичен режисьорски проект към песента "Bon Appetit" и най-добра колаборация (с Калвин Харис - "Feels"). Сега бе съобщено и че Katy Perry ще бъде удостоена с честта да открие самото шоу със свое изпълнение. 
 
"Развълнувани се, че глобално явление Katy Perry ще бъде домакин и изпълнител на видео музикалните награди 2017. Тя е в челните редици на музикалната култура и перфектният човек за домакин на тазгодишното шоу, което обещава да бъде едно от най-разнообразните и изпълнени с музика церемони в историята на MTV наградите", каза Bruce Gillmer, ръководител на отдела по музика и музикален талант към Viacom. 
 
Самата церемония ще се проведе на 27 август в закритата арена "Форум" в Инглуд, Калифорния.

Свързани новини

Раздадоха MTV Video Music Awards 2017

31.08.2017

Номинациите за MTV VMA 2017

26.07.2017

MTV Video Music Awards 2016

29.08.2016

MTV VMA 2015 - номинациите

22.07.2015

Miley Cyrus ще води MTV VMA

22.07.2015

Коментари


flash