Beyonce и Jay Z ще подновят сватбените си обети

Beyonce и Jay Z, които сключиха брак през 2008, ще подновят сватбените си клетви през следващите седмици, съобщи bgnes.com. 
Новината идва само няколко шест седмици, след като двамата станаха родители за втори път – на близнаците Rumi и Sir. Те вече имат и дъщеря на име Blue Ivy. 
 
Източник, близък до двойката, сподели, че след като певицата и рапърът са преминали през няколко наистина трудни години, те ще предприемат тази романтична стъпка в края на лятото. Той разказва още, че след като артистите дълго време са били фокусирани основно върху музикалната си кариера, вече се преориентират в полза на семейното щастие. 
 
В интервю неотдавна Jay Z призна, че бракът му "не е бил изцяло изграден на 100% истина". Той каза, че е работил дълго време над себе си, за да се изправи пред трудностите в себе си и семейството и да ги преодолее.
 
Междувременно стана ясно, че новородените близнаци са обгрижвани от цели 6 детегледачки, които се редуват на 8-часови смени. Сп. "ОК!" дори разкри цената на половината дузина бавачки, наети да помагат на мама Beyonce в отглеждането на бебетата й. По данни на медията годишното възнаграждение на всяка една от тях възлиза на 100 000 долара, което прави общо 600 000 долара годишни разходи за бавачки. 
 
"Близнаците не заспиват по едно и също време, затова тя (Beyonce) реши, че за всяко от близнаците трябва да бъдат наети по три бавачки, които да се сменят на всеки 8 часа", съобщи близък на двойка пред таблоидното издание. И ако за някои това е малко, нека добавим, че 5-годишната Blue Ivy получава грижите на още 2 детегледачки. 

Свързани новини

Бионсе се завърна на сцената

11.05.2023

Новият албум на Бионсе - рекордьор

10.08.2022

Бионсе - №1 в САЩ и на Острова

08.08.2022

Бионсе редактира втора песен

03.08.2022

Нападнаха Бионсе в социалните мрежи

02.08.2022


flash