Деми Ловато и Måneskin са сред изпълнителите на наградите MTV VMA 2023

Деми Ловато, Карол Джи и Måneskin са сред музикантите, които ще изпълнят свои песни по време на церемонията по връчване на видео музикалните награди на MTV за 2023, съобщи БТА.
 
Това ще бъде първото изпълнение на Ловато по време на церемонията от шест години. Певицата се подготвя за издаването на новия си албум Revamped, който ще представи стари нейни поп хитове под формата на рок песни. Ловато също е номинирана за две видео музикални награди тази година – тази за най-добър поп видеоклип и за най-добър видеоклип с послание (за клипа към песента "Swine" в подкрепа на репродуктивните права).
 
 
За Карол Джи това ще бъде дебют на сцената на видео мизукалните награди на MTV. Колумбийската певица пожъна успех тази година благодарение на албума си Mañana Será Bonito. Тя също е кандидат за три награди – изпълнител на годината, най-добър латино изпълнител и най-добра колаборация (последните две номинации са за песента "TQG" с участието на Шакира).
 
Сред другите изпълнители, които ще се качат на сцената са италианската рок група Måneskin и кей-поп бой бандата Stray Kids. Måneskin ще изпълнят предстоящия си сингъл "Honey (Are You Coming)" на живо за първи път, а Stray Kids ще отбележат своя дебют на сцената на MTV с изпълнение песента си "S-Class".
 
Церемонията по връчване на видео музикалните награди на MTV за 2023 ще се състои на 12 септември и ще бъде излъчена на живо от Нюарк, щата Ню Джърси. 
 
Тейлър Суифт води с осем номинации и е изправена пред възможността да се превърне в един от най-награждаваните артисти в историята на наградите (досега тя има 14 видео музикални награди на MTV; Бионсе има 16, а Мадона води с 20). Сред останалите номинирани фаворити са Сиза, Doja Cat, Ким Петрас, Майли Сайръс, Оливия Родриго, Ники Минаж и Сам Смит.

Свързани новини

Рекорд след рекорд

25.04.2024

Неочаквана радост за феновете

19.04.2024

Мадона и Лана дел Рей също го отнесоха

17.04.2024

Тейлър продължава победния си ход

03.04.2024

Международен скандал ?

08.03.2024


flash