Триумф на наградите MTV VMA за Тейлър Суифт, обяви и нов албум

Американската звезда Тейлър Суифт спечели топ отличието на годишните видео музикални награди на MTV, които бяха раздадени на бляскава церемония в центъра "Пруденшъл" в Нюарк, Ню Джърси.
 
Певицата грабна приза за видео на годината, както и за режисура, за новата, 10-минутната версия на песента й "All Too Well" от 2012 г. 
 
"All Too Well" е един от хитовете й от миналото, които Суифт презаписа след спор с бившата си звукозаписна компания. 
 
Изпълнителката освен това изненадващо оповести излизането на новия си албум на 21 октомври. След това в социалните мрежи Суифт сподели заглавието и обложката на новата колекция от 13 песни, описвайки я като "историите на 13 безсънни нощи, разпръснати из целия ми живот".
 
 
"Това е колекция от музика, написана посред нощ, пътуване през кошмари и сладки сънища", сподели Тейлър.  "Пътищата, по които вървим, и демоните, с които се сблъскваме. За всички нас, които сме били на път да направим съдбовна грешка, докато седим будни в любов и страх, смут и сълзи. Но сме решили да продължим напред и да търсим - с надеждата, че може би, когато часовникът удари 12... ще срещнем себе си."
 
Рапърката Ники Минаж, която беше и ководеща на вечерта заедно с LL Cool J и Джак Харлоу, беше удостоена с приза "Авангард" на името на Майкъл Джексън и спечели приза за най-добро хип-хоп видео за парчето "Do We Have a Problem?" в сътрудничество с Лил Бейби.
 
Калифорнийската рок банда Red Hot Chili Peppers беше почетена с наградата "Глобална икона". Антъни Кийдис и компания бяха отличени и в категорията за най-добро рок видео за парчето "Black Summer".
 
Сред призьорите на вечерта се наредиха и Били Айлиш с песен на годината - "Happier Than Ever", The Weeknd с най-добро R&B изпълнение за "Out of Time". Наградите на MTV спечелиха още Бед Бъни, Хари Стайлс, BTS, Lil Nas X, Джак Харлоу и Måneskin.
 

Свързани новини

Рекорд след рекорд

25.04.2024

Неочаквана радост за феновете

19.04.2024

Мадона и Лана дел Рей също го отнесоха

17.04.2024

Тейлър продължава победния си ход

03.04.2024

Международен скандал ?

08.03.2024


flash