Търси в сайта...

Бионсе отново начело, отбелязва нови рекорди в Billboard

R&B кралицата Бионсе избухна на първата позиция в актуалната класация за албуми Billboard 200, като отбеляза най-силната седмица за годината от жена-изпълнител.
 
Новият й албум Renaissance е седмият самостоятелен албум на Бионсе, като всеки един от тях е ставал номер едно по продажби в щатите. И още едно постижение - това е първият албум, издаден от жена през 2022, който оглавява чарта за албуми. Последната певица на върха беше Адел през есента на миналата година.  
 
Бионсе оглави и новата британска класация за албуми, съобщи на сайта си официалната компания, която следи продажбите и съставя чартовете. 

Renaissance е на пазара от 29 юли и предизвика не една или две дискусии. Но важна е музиката вътре, а тя определено поставя Бионсе в нова светлина, която очарова феновете. 
 
Наложи се Бионсе да поправя втора песен от новия си албум
 
Музикалната колекция е забележителна с новото денс звучене на певицата. В 16-те танцувални парчета със завладяващи текстове Бионсе изследва любовта, приятелството и взаимоотношенията. Както е характерно за нея, тя отново прави голям поклон към "черната" музика и нейните най-известни представители. 

Свързани новини

Новият албум на Бионсе - рекордьор

10.08.2022

Бионсе редактира втора песен

03.08.2022

Нападнаха Бионсе в социалните мрежи

02.08.2022

Бионсе се възражда с RENAISSANCE

29.07.2022

Бионсе с още подробности за Renaissance

21.07.2022


flash