Искрата представи клипа към "Непознато място" (видео)

Искрата представи новия си видеоклип към песента "Непознато място". Изпълнителят е автор на музиката и бийта. По текста Искрата работи съвместно с поета и писател Константин Трендафилов. Видеото към песента е заснето от екипа на Павлин Иванов – Bashmotion, а в главната роля е очарователната Кристина Нгуен. 
 
 
В новото си парче Искрата уверено търси онова "Непознато място", което не може да се сравни с нищо от рутинния свят. Пътешествието му започва от "края на света" и стига чак до началото, където може би се крие неговата жизненоважна муза.
 
Искрен Тончев е познат на феновете от участието си в телевизионния формат "България търси талант". Артисттъ печели симпатията на феновете с богатата си музикална култура -й обича да композира, пее, да свири на пиано, на флейта и на саксофон.
 
"Непознато място" е третата песен на Искрата, откакто той стана част от музикалния лейбъл "Монте Мюзик". През 2016 той записа дуета с Михаела Филева "Танцувам само за теб", който събра милиони гледания и положителни реакции, а в началото на годината изпълнителят представи и самостоятелната си песен "Много добре".
 
Отвъд кариерата си като солов изпълнител, Искрата е също и автор на много песни на различни актуални български изпълнители. 

Свързани новини

Двамата правят дует за пръв път

14.02.2024

"Мистър Луд" е с участието на Дивна

19.05.2021

Искрата - “Защо целуваш”

28.11.2019

"В час по интелектуална собственост"

22.04.2019

Искрата ни разхожда из вековете с видео

05.03.2019


flash