Adele е отказала да пее на полувремето на Super Bowl

Adele е отказала възможността да пее на полувремето на финалите по американски футбол Super Bowl през 2017, информира wenn.com.
 
По време на шоуто й в Staples Center в Лос Анджелис този уикенд изпълнителката разкрила, че й е било предложено да пее на престижното събитие, но тя е отказала. “Да сме наясно, няма да пея на Super Bowl”, каза тя на публиката. “Така де, хайде де - фокусът на това шоу изобщо не е върху музиката. А не съм Beyonce - не мога да танцувам, или нещо подобно. Когато ми предложиха, бяха много мили, но им отказах.”
 
Според медиите, организаторите на Националната футболна лига (NFL) отчаяно са се опитвали да се доберат до съгласието на звездата, която в момента е на световно турне, за да си подсигурят участието й на полувремето на финалите на 5 февруари. “В момента няма по-голяма звезда в света от Adele и организаторите са готови на абсолютно всичко, за да получат съгласието й”, каза източник от NFL пред британския "The Sun". “Всяка дата от турнето й е абсолютно разпродадена, всеки я иска като част от проекта си и те са наясно, че ако успеят да я подсигурят за зрителите си, ще потекат пари.”
 
Според източника, тя не е била единствената, която е трябвало да вземе участие - Ryan Tedder и бандата му OneRepublic също са получили предложение да се появят на сцената в Хюстън. 
 
През 2016 на полувремето се появиха Coldplay, Beyonce и Bruno Mars.

Свързани новини

Но можеше да е и по-лошо, признава тя

03.11.2022

Адел пусна порция снимки с гаджето си

12.05.2022

Тотална доминация на Адел

02.03.2022

BRIT 2022: Победителите!

09.02.2022

Адел отново в родината

03.02.2022


flash