Olly Murs питал бившата си приятелка за песните за раздялата

Olly Murs е потърсил изричното съгласие на бившата си приятелка, преди да включи песни, касаещи отминалата им връзка, в новия си албум.
 
32-годишният изпълнител прави препратки към връзката си с Francesca Thomas в някои от новите си песни, включително "You Don't Know Love", но Olly твърдо заяви, че тя не е имала нищо против текста. "Реакцията й беше искрено положителна. Мисля, че много хора биха се страхували да го направят, но истината е, че ние не сме се разделяли с лошо, затова можахме да проведем нормален разговор. Никога и за нищо на света не бих написал, записал и издал песен с лична основа, без да получа одобрението на човека, който е въвлечен - връзката ни беше сериозна. Исках тя да чуе песента, преди да се появи по радиото и приятелите и семейството й да започнат да съдят - тя ще може спокойно да се обърне към тях и да каже, че е знаела за нея и е дала позволението си. Иначе може да стане само причина за още повече гняв и омраза", обясни Olly.
 
Изпълнителят не дава подробности за раздялата им, но признава, че прекалено заетият му график е бил една от причините. "Трудно ми е да говоря за това. Работата ми е била проблем във всяка от връзките ми. Изключително изискваща е. Да, аз контролирам програмата си, но получавам предложения от Испания, Швеция, Австралия - дърпат на всички страни и посоки. Не това съсипа връзката ни, но определено беше фактор, за съжаление. Известността не помага с нищо, макар че Francesca не попадаше толкова в светлината на пржекторите, стараех се да я пазя от всичко това. Накрая обаче всички малки неща се натрупаха и станаха много и за двама ни. Напрежението и натискът бяха големи и се озовахме там, където сме сега. Човек се учи от всяка връзка.''

Свързани новини

Оли Мърс "мрази, когато си пиян"

06.12.2022

Olly Murs и Louisa Johnson с нов дует

29.06.2017

Днес излиза новият албум на Olly Murs

11.11.2016

Olly Murs - "You Don’t Know Love"

11.07.2016

Olly Murs - "Beautiful To Me"

15.05.2015


flash