Търси в сайта...

Adele отказва дует с Beyoncé, не иска повече слава

Beyoncé ухажва Adele за дует от миналата година, но изпълнителката на хита "Hello” категорично отказва сътрудничество с поп дивата, пише bgnes.com. 
 
Американката жъне огромни успехи с последната си песен, а на 15 ноември ще представи и новия си албум 25. Много нейни колеги от музикалната индустрия като Sam Smith и Katy Perry похвалиха работата й и я поздравиха за успеха. Но Beyoncé не може да се задоволи само с похвала – тя иска дует с новата звезда на музикалната сцена Adele. 
 
Според слуховете още от миналата година Beyoncé предлагала какви ли не възможности на колежката си, за да се съгласи на обща песен. Тази година убеждаването продължило, но Adele отново отказала. Песента, която Beyoncé иска да изпее в дует с Adele, ще се появи в новия й албум в края на годината. Според близки до двете певици причината за решението на Adele не е вражда между тях, а страхът на британката, че славата ще й навреди. 
 
Adele няколко пъти в интервюта е споменавала за това свое опасение. "Знаете от какво се плаша – от славата, от нея искам да избягам, защото смятам, че тя само ще ме ощети. Славата е като отрова, която имам достатъчно в моя организъм. Не ми трябва още”, каза тя.

Свързани новини

Бионсе се завърна на сцената

11.05.2023

Но можеше да е и по-лошо, признава тя

03.11.2022

Новият албум на Бионсе - рекордьор

10.08.2022

Бионсе - №1 в САЩ и на Острова

08.08.2022

Бионсе редактира втора песен

03.08.2022


flash