Rudimental с премиера на клипа към “Lay It All On Me” с Ed Sheeran (видео)

Четворката, извоювала си платинен статус Rudimental пусна официалното видео към новия си сингъл “Lay It All On Me” ft. Ed Sheeran. Песента е част от втория им албум – We The Generation, който месец след издаването си се изстреля до върха на класацията за албуми в Обединеното кралство. 
 
Черно-бялото видео ни поставя в центъра на редица стаи, всяка от която със свои обитатели и сценарии, всяка разказваща част от историята. Самите Rudimental са разказвачите – това е първият път, в който четворката се появява във видео. Kesi, Locksmith, Piers и Amir са придружени от по-млади свои версии, за да ни предоставят докосващ поглед върху израстването им като личности и като група, виждаме различните трудности, през които са минали по пътя към сегашния им статус. Ключовите теми в пътя им към славата и в песните им са свобода, мир, трудности и яд, но също и братство, семейство, любов и живот.
 
 
Музикантите коментират видеото: "Клипът показва индивидуалните ни приключения през живота. Той е за креативното изразяване на себе си, и колко са важни любовта, приятелството и семейството. Беше страхотно да работим с Ed за първото ни появяване във видео.” “Lay It All On Me” е песен за сплотеността в трудни моменти и подкрепата, която трябва да оказваме на близките. 
 
Rudimental наскоро пуснаха и официално приложение за iOS и Android, което им позволява да се свързват с феновете си както никога досега, когато са на турне или където и да било. Приложението предоставя места на първи ред за света на Rudimental – кадри, заснети на момента, ексклузивен поглед върху живота им, чат с феновете, предварително поръчване на билети, специален мърчандайз, съобщения и още много екстри.
 
We The Generation на Rudimental е на музикалния пазар от Орфей Мюзик / Warner Music International. 

Свързани новини

DJ-ят и британците с нов проект

07.02.2024

Нов сингъл от Rudimental

17.08.2021

Rudimental с нов сингъл

21.07.2021

Rudimental с нов албум и сингъл

18.06.2021

Rudimental с нов сингъл и звучене

14.12.2020


flash