"Време“ на Моисей и Жана - лидер сред най-излъчваните български песни

Още в първото денонощие след ексклузивната си онлайн премиера, новата песен на Моисей с участието на Жана Бергендорф надхвърли 50 хиляди гледания и оглави класацията Топ БГ Музика на VBOX7 в продължение на 7 дни.
 
На 30.10 сингълът дебютира на 5-та позиция и седмица по-късно стана #1 в  официалния чарт на най-излъчваните български песни в радио и телевизионния ефир. С този резултат "Време" се превръща в един от най-бързо оглавилите класацията сингли. Черно-белият клип се радва на интерес от страна на феновете и в платформите за видео споделяне, където е гледан близо 300 хиляди пъти до момента. 
 
Самият Моисей е съавтор на музиката и лиричния текст на "Време“ заедно с бийтмейкъра Александър Корабов, по-известен с псевдонима Бате Сашо. Двамата създават песента буквално на един дъх, а впоследствие работят по аранжимента с Pavell и националния шампион по бийтбокс Искрен Тончев-Искрата. От самото начало Моисей и продуцентите му са единодушни, че това е най-подходящото звучене за общ проект с Жана, с която изпълнителят е не само колега, но и близък приятел. 

Свързани новини

Лео, Играта и Моисей - "Bye, Bye"

12.06.2019

Дамян Попов и Жана Бергендорф с дует

15.04.2019

Део, Лео и Мойсей - "Сладките й устни"

10.04.2019

Пламен Бонев и Жана Бергендорф с дует

18.03.2019

Моисей и Симон - "В съня ми"

10.10.2018

Коментари


flash