Ice Cream: с ново видео и сайт, но с един по-малко

Ice Cream представиха вчера вечерта официално новото си парче “Много добре” и видеото към него. 
 
Песента е последният сингъл от третия им поред албум, който групата подготвя да излезе в началото на следващата година. Албумът включва всички парчета след "Те карам да вибрираш", както и 5-6 нови песни. Музиката на “Много е добре” е на Даниел Димитров, а текстът - на Монти Миланов, който е и режисьор на клипа. Във видеото специално участие вземат актьорът Жоро Кадурин, певицата Веси Попова и Мистър България – Мартин Мартинов. “Песента е в типичното за нашия стил звучене, като този път сме включили и кратък елемент от популярната песен на Тодор Колев “Черно море”, казва беквокалиската Елена Брусарска. 
 
По време на премиерата на парчето Ice Cream обявиха, че групата остава с един член по-малко. Виктор вече не е част ото екипа им поради лични ангажименти, Хип-хоп изпълнителите обаче категорично отрекоха да имат проблеми помежду си. 
 
Музикантите дадоха старт и на обновения си сайт - icecream.bg, с напълно нова визия, а информацията в него се актуализира непрекъснато, за да могат феновете да следят участията им.

Свързани новини

Ice Cream се разпадна

20.06.2017

Ice Cream - "Всеки ден (Pool party)"

01.08.2016

Ice Cream - "Танцува ми се"

13.05.2016

Ice Cream - "Турбина"

09.03.2016

Ice Cream - "Без страх”

05.11.2015


flash