Ice Cream показаха клипа на "Танцува ми се" (видео)

"Танцува ми се" е новият проект на страхотните парти мейкъри от Ice Cream. Новата им песен директно вдъхновява за танц и летен купон, както и повечето от парчетата на групата. 
 
 
Освен със своя клубен ритъм, "Танцува ми се” заразява и с великолепния вокал на Мартина Иванова - последната красива блондинка в състава на Ice Cream. Видеоклипът е заснен на Южния плаж във Варна в разгара на една мащабна акция - поставянето на Световен рекорд на Гинес за най-голяма ДНК верига, съставена от хора. 
 
Организатори и вдъхновители на рекорда са Медицински университет - Варна. На финала 4000 души направиха най - дългата жива ДНК верига, правена от хора до сега. Това директно вписа участниците и изпълнителите от Ice Cream в рекордите на Гинес! Така те доказаха категорично, че хората в България могат да бъдат обединени в името на една обща цел и да бъдат заедно. На 23 април 2016, на един плаж във Варна, 4000 души бяха едно цяло, без значение от града, държавата, расата, мирогледа.
 
Официалната премиера на видеоклипа на “Танцува ми се” се състоя вчера в Candy Club в компанията на най-верните фенове на групата и приятели.

Свързани новини

Ice Cream се разпадна

20.06.2017

Ice Cream - "Всеки ден (Pool party)"

01.08.2016

Ice Cream - "Турбина"

09.03.2016

Ice Cream - "Без страх”

05.11.2015

Ice Cream: с ново видео и сайт, но -1

21.11.2014


flash