Ice Cream се разпадна, Монти лично коментира причините (видео)

Монти обяви, че от 25 август 2017 Ice Cream няма вече да съществува, обяви Avtora.com. Изпълнителят разкри новината чрез лайв видео във Фейсбук, като до него за подкрепа беше добрата му приятелка певицата Петя Алекса. До тази дата групата ще направи още няколко участия, които са гарантирани с договори.
 
 
Той изтъкна, че вина за случващото се имат той, Даниел Димитров–Ice и Мартина Иванова, които са част от актуалния състав на групата, както й предишни нейни членове.Той заяви, че му е изключително трудно да говори заради всичките писания в различни медии, много от които определят, че Петя е виновна за разпадането на бандата.
 
Монти разказа накратко историята на Ice Cream – за първата раздяла през 2008, за връщането на сцената отново през 2012, за напускането на Елена Брусарска през 2015, за творческите неразбирателства с новия екип през 2016 и "нажежената атмосфера" през последните няколко месеца.
 
Оказва се, че той, Мартина и Ice имат различни гледни точки за това по какъв начин да се развива съвместният им проект и неразбирателството е взело връх. Тримата имат различни мнения как трябва да изглеждат клиповете им, как да звучат песните и какви текстове да имат.
 
"Да работим стана невъзможно. Исках да го обявя с другите, но те по някаква причина не желаят да седнем и да говорим", обобщи музикантът.

Свързани новини

Ice Cream - "Всеки ден (Pool party)"

01.08.2016

Ice Cream - "Танцува ми се"

13.05.2016

Ice Cream - "Турбина"

09.03.2016

Ice Cream - "Без страх”

05.11.2015

Ice Cream: с ново видео и сайт, но -1

21.11.2014


flash