Ice Cream представят новия си проект "Без страх” (видео)

Ice Cream представят новия си проект "Без страх”, в колаборация с рап изпълнителя Dim4ou.
 
Във видеото участва красивата актриса Силвия Петкова ("Революция Z: Секс, лъжи и музика; “Лов на дребни хищници”), сървайвърката и каскадьорка Силвия Радулова и Petya Alexa. "Момичетата участват в клипа, като играят образа на мислите на Dim4ou", разказва фронтменът на Ice Cream Малин Миланов-Monty, който е и режисьор на видеото. "Трите учиха текста цяла седмица, за да може да го липсинкнат перфектно.” 
 
 
Проектът се отличава и с нежното присъствие на новата вокалистка на групата Мартина, дъщеря на Джина от "Трамвай №5”. "Без страх" е първото видео само с Мартина, след като досегашният вокал на Ice Cream, Елена, напусна групата. "Без страх" е любимата песен на Monty и Мартина от последния албум на групата Животът е един, който след премиерата на видеото излиза на музикалния пазар. Проектът е първата колаборация на Ice Cream с друг изпълнител (преди това групата работи само с Димо от P.I.F. през 2005). 
 
Интересни моменти backstage: 
*Първоначално във видео клипа участват някой от най-верните фенове на групата пътували от цяла България специално заради снимките. За съжаление, впоследствие материалът се уврежда, но почитателите имат тържественото обещание от Monty да бъдат включени в друг проект за компенсация.
* Видеото се снима четири дни на необичайни дестинации: изоставен рудник до Кремиковци, автомобилна писта до София, където майсторство показва пилотът Васил Жеков, в Рим, в club "Tropics" - Испания, club "Exchange" - София, зала 3 на НДК, круизен кораб в средиземно море.
* Специално участие в клипа взимат графити артистите Тони и Ани, които над три часа рисуват картата на България. 

Свързани новини

Ice Cream се разпадна

20.06.2017

Ice Cream - "Всеки ден (Pool party)"

01.08.2016

Ice Cream - "Танцува ми се"

13.05.2016

Ice Cream - "Турбина"

09.03.2016

Ice Cream: с ново видео и сайт, но -1

21.11.2014


flash