Kylie Minogue - бременна?

Kylie Minogue предизвика слухове, че ще става майка на скорошно събитие на приятелите й Долче и Габана, които откриха коледното си дърво в Лондон.
 
На събитието звездата се появила с широко палто, а под него - в по-широка рокля в червено и бяло на Долче и Габана, комбинирана бляскави черни обувки на дизайнерите, пише бгнес. Освен нетипично широките дрехи, на околните направило впечатление, че тя и приятелят й, Andres Velencoso Segura, вдигали на няколко пъти тостове... само че в нейната чаша, за разлика от неговата, нямало алкохол, а само вода. Слуховете се засилили още повече, когато нейният говорител заяви, че отказва да коментира факти от личния й живот. 
 
42-годишната изпълнителка нееднократно е признавала, че иска деца, но освен повечето години, на тялото й тежат и последиците от химиотерапията, на която се беше подложила, докато се лекуваше от рак на гърдите преди години. Самата тя беше признала наскоро, че се опасява, че именно това може а се окаже непреодолима пречка пред бъдещото й майчинство.

Свързани новини

Скоро нещо ново от Кайли Миноуг и Сиа

31.01.2024

Топ 20 на най-слушаните певици на века

12.10.2021

Kylie Minogue с нов дует

06.10.2021

Kylie Minogue празнува 53!

28.05.2021

Billie Piper издаде: Kylie се омъжва

05.02.2021


flash