Adele преодолява сценичната треска с дихателна терапия

Adele се подлага на дихателна терапия, която й помага да овладее сценичната си треска.

Певицата се завръща на сцената за първи път след раждането на сина си на церемонията по раздаването на наградите Оскар в неделя и се е подложила на специалната китайска дихателна терапия Ци Гун, която й била препоръчана от съпругата на Robbie Williams, Ayda Field.
 
"Adele страда от ужасна сценична тереска още от 16-годишна, но сега е по-лошо от всякога. Тя знае, че всички погледи са вперени в нея след близо година извън светлините на прожекторите, така че се нуждае от нещо, което да й помогне. Ayda беше първият човек, който каза на Adele за коремното дишане и как то помогнало на Robbie да преодолее сценичната си треска в последните години", разкри запознат източник пред в. "Daily Star".
 
Adele ще изпее песента от последния филм за Джеймс Бонд Skyfall по време на специална церемония в почит на поредицата за британския таен агент, която ще се състои в рамките на церемонията по раздаването на Оскарите другата седмица. Песента е номинирана и за наградата в категорията "Най-добра песен".
 
Дихателната терапия оказва голямо въздействие върху певицата и тя със сигурност ще бъде в топ форма, когато дойде време да се качи на сцената. "Терапията прави чудеса с Adele, откакто тя започна ежедневни упражнения при водещ индийски специалист. Учат я да диша с диафрагмата си вместо с гръдния кош, което променя много нещата. Adele каза, че се чувства като в нова фаза в живота си и е уверена, че може да победи сценичната треска веднъж завинаги", допълва източникът.
 
Той разкрива още, че Adele смята да изнесе концерти в Лас Вегас, вместо да тръгва на изтощително световно турне, за да може да отделя повече време за семейството си и за сина си Angelo. "Adele е на първо място в списъка на Вегас и сериозно обмисля тази възможност", съобщи източникът. Певицата поискала съвети от приятеля си Elton John, който изнесе концерти във Вегас през 2011 и продължава редовно да пее в столицата на хазарта. 

Свързани новини

Но можеше да е и по-лошо, признава тя

03.11.2022

Адел пусна порция снимки с гаджето си

12.05.2022

Тотална доминация на Адел

02.03.2022

BRIT 2022: Победителите!

09.02.2022

Адел отново в родината

03.02.2022


flash