Адел ще изпълни "Skyfall" на Оскарите

Соул сензацията Адел ще се качи на сцената за първи път, откакто роди, за да изпълни своето парче "Skyfall", което стана саундтрак на най-новия "Джеймс Бонд". Това ще се случи на церемонията по връчване на Оскарите.

Изпълнителката на "Set Fire To The Rain", която роди сина си Анджело през октомври м.г., е номинирана в категория "Най-добра оригинална песен". По тази причина тя ще присъства на събитието в Лос Анджелис на 24 февруари и ще изпълни песента си на живо. "За мен е чест да бъда номинирана. Ужасяващо и чудесно е да мога да пея пред хората, които са грабвали и продължават да печелят вниманието ми. Това е нещо, което не съм изпитвала никога и вероятно никога повече няма", сподели по-рано звездата в интервю.

Продуцентите Крейг Зейдан и Нийл Мерън допълниха: "Таим огромно уважение към уникалното творчество на Адел. Тя е един от най-успешните певци в света към днешна дата и смятаме, че изпълнението на "Skyfall" ще бъде вълнуващ момент за аудиторията в "Долби Тиътър, както и за всички останали пред екраните".

Тазгодишните Оскари ще отделят специално внимание на поредицата за британския шпионин 007, която през 2012 навърши 50 години от създаването си.


Свързани новини

Но можеше да е и по-лошо, признава тя

03.11.2022

Адел пусна порция снимки с гаджето си

12.05.2022

Тотална доминация на Адел

02.03.2022

BRIT 2022: Победителите!

09.02.2022

Адел отново в родината

03.02.2022


flash