Адел ще изпълни "Skyfall" на Оскарите

Соул сензацията Адел ще се качи на сцената за първи път, откакто роди, за да изпълни своето парче "Skyfall", което стана саундтрак на най-новия "Джеймс Бонд". Това ще се случи на церемонията по връчване на Оскарите.

Изпълнителката на "Set Fire To The Rain", която роди сина си Анджело през октомври м.г., е номинирана в категория "Най-добра оригинална песен". По тази причина тя ще присъства на събитието в Лос Анджелис на 24 февруари и ще изпълни песента си на живо. "За мен е чест да бъда номинирана. Ужасяващо и чудесно е да мога да пея пред хората, които са грабвали и продължават да печелят вниманието ми. Това е нещо, което не съм изпитвала никога и вероятно никога повече няма", сподели по-рано звездата в интервю.

Продуцентите Крейг Зейдан и Нийл Мерън допълниха: "Таим огромно уважение към уникалното творчество на Адел. Тя е един от най-успешните певци в света към днешна дата и смятаме, че изпълнението на "Skyfall" ще бъде вълнуващ момент за аудиторията в "Долби Тиътър, както и за всички останали пред екраните".

Тазгодишните Оскари ще отделят специално внимание на поредицата за британския шпионин 007, която през 2012 навърши 50 години от създаването си.


Свързани новини

17-годишна сензация детронира Адел

17.01.2022

Адел представи ново черно-бяло видео

14.01.2022

Adele представя ново видео

12.01.2022

Ренесанс за плочите

04.01.2022

Mлада поп звезда плътно зад Adele

06.12.2021


flash