Brunch Family – символ на добрия вкус, иновациите и модерното мислене

Няма как да останете безразлични към продуктите на Brunch Family. Те са за модерни хора с вкус, които обичат качеството и естетичния дизайн. 
 
Brunch Family е създадена от екип млади хора, водени от утвърдени специалисти. Те успешно доказват, че на българския пазар има място за хора, които искат да се развиват на родна почва. Само за две години пазарно присъствие Brunch Family доказаха, че са истински професионалисти, лоялни към своите клиенти. За това кратко време марката успя да докаже високото качество на продуктите и да привлече на своя страна много доволни клиенти, верни на марките.
 
Brunch Family покрива широк таргет, тъй като предлагаме и обширна гама от продукти: вода, кафе, бирa, вино и др., все продукти традиционни за пазара, но с една стъпка напред в иновацията. 
 
"Sorso Salute" - в превод "Глътка Здраве" - е нова марка вода на българския пазар, направена с цел да предостави на клиента високо качество на достъпна цена. Тя е и най-продаваният продукт на марката. Всяка част от изработването на визията е внимателно обмислена и съобразена с нуждите и изискванията на потребителя.
 
Формата на бутилката е специално патентована по образец на римска колона, изработена от здрава и висококачествена пластмаса. Вниманието към детайла е отразено и в етикета чрез римска мозайка, символизираща първите хора, управлявали водата – римляните. До мозайката е позиционирано цвете, символ на здравето, откъдето бе вдъхновено и името на марката "Глътка Здраве". Предлагаме водата в две разновидности с разлика в ph: "Глътка Здраве 7 ph" и "Глътка Здраве 9 ph".
 
Вода "Глътка Здраве 7 ph"  е трапезна, с много ниска минерализация (под 50), постигната чрез обратна осмоза и допълнително структуриране. Подходяща е за ежедневна употреба от бебета, малки деца и възрастни. Предлага се в разфасовки от  500 мл. и 1.5 л. в удобни и твърди бутилки.
 
Вода "Глътка Здраве 9 ph" е алкална вода, с много ниска минерализация, отново постигната чрез обратна осмоза и допълнително структуриране. Подходяща е за ежедневна употреба.
 
Помислили сме и за любителите на кафето, които ще останат приятно изненадани от Кафе "ESPREXO". Произведено в Италия, в района на Тоскана, в семейна фабрика  с традиции от 1954-та година. Нейните тайни рецепти се предават в  наследство от баща на син и до днес. Вълшебният вкус на кафето се крие в тънкостта при изпичане и охлаждане с въздух, а не с вода. Предлагаме го в четири специални вкуса: Espexo Red – сутрешно кафе, съдържащо сорта арабика и робуста; Espexo Black – кафе със силен аромат и кремообразен каймак; Esprexo White – следобедно кафе и Espexo Blue – безкофеиново кафе.
 
"Brunch  Beer" е истинско откритие за почитателите на бирата от всички възрасти. Създадохме марката по специална чешка технология и под строгия контрол на известен холандски технолог. Нашата пивоварната е втората в Европа, която прилага тази специфична технология. Ще разкрием малко от кухнята. Технологичният процес на производство започва със смесване на подбран малц, хмел и вода, а чрез естествена закваска постигаме открита и бурна ферментация, като финалният резултат е естествена газировка. Марката развива няколко разновидности, които могат да задоволят и най-капризното небце.
 
 
"Brunch светло" е бира, която  се произвежда по естествен начин и по специалнта холандска технология. Отлежава за период от 55 дни под контрола на технолога.
 
Предлагаме бирата и във "Brunch Red". Това е малко познат на нашите ширини вариант. За тези, които са любопитни и още не са я опитали, ще подскажем, че тайната е в малца, използван при производството.
 
Разликата между светлата и червената бира е в малца, като обикновено той бива два вида червен немски малц: караред и меланоидинов. Ето защо "Brunch Red" се отличава със своя страхотен аромат и лека сладост, последвана от слаба горчивина.
 
Изготвили сме и специална селекция за ценителите на виното! Запознайте се с Вино "Family Branch". В превод името означава Семеен клон, като посланието, което влагаме е, че всяка наша марка е член от семейство и развива отделен клон.
 
Отличителният белег на "Family Branch" е, че виното е МЛАДО. Предимството е, че при консумация на младо вино се долавят много-повече аромати и вкусове, за разлика от старото вино. Всички сортове се отглеждат в най-подходящите райони и климатични условия за съответния сорт. В етикета на бутилката също са скрити много елементи, които ще оставим сами да разгадаете, когато опитате от нашето вино. Можете да опитате: Сира, Каберне фран, Совиньон Блан и Розе.
 
Повече за семейството на Brunch Family вижте на brunch-family.com или посетете нашата фейсбук страница facebook.com/brunchfamilybg.

Свързани новини

Да спасим един човешки живот!

24.04.2024

Tочното решение за проблеми с гърба

22.04.2024

Moto Expo 2024 започва от утре

19.04.2024

За чисти дихателни пътища

15.04.2024

Royal Enfield и Rueju на Moto Expo 2024

11.04.2024


flash