Спечелете

Спечели в играта на Mömax и Радио Fresh!

21.03.2019 07:04

Съвсем скоро Mömax ще отвори обновения си и супер модерен магазин в гр. Бургас. Магазинът е обновен, с модерен и много уютен дизайн, предоставя изгодни предложения за обзавеждане и много свежи идеи за декорация на... прочети още »

Dove и Радио Fresh! търсят историите за истинската красота

20.03.2019 07:00

Можеш ли да я опишеш с думи? Коя е тя? Защо е красива... или силна... или вдъхновяваща... Dove търси историите за истинската красота. Разкажи ни своята.    Dove и Pадио Fresh! те провокират да се включиш в една... прочети още »

Спечели чифт обувки от най-новата серия на Timberland – Brooklyn!

01.03.2019 12:51

Историята на Timberland започва преди много години с появата на едноименния Жълт ботуш, който бързо се превръща в емблема за качество. Създателите му представят първите по рода си непромокаеми кожени ботуши, съчетаващи... прочети още »

Стани част от "Нощта на Блондинките" с подкрепата на Metaxa!

15.02.2019 07:00

Milen TsvetanovСтани част от "Нощта на Блондинките" с подкрепата на Metaxa и спечели покана за двама за магичното парти!   Участвай в играта, като влезеш във facebook страницата на Радио Fresh! и отговориш... прочети още »

Сподели любовта си с Lindor и Fresh! и спечели

07.02.2019 21:03

Любовта е за двама! С нежно-топящото се сърце на Lindor! Сподели своите чувства към обичан човек със специално послание в любовната игра на Lindor и Радио Fresh+!   Да споделиш любовта си никога не е било... прочети още »

Хапни и спечели с Ядки АЯ

01.02.2019 11:35

С доставка до вашия дом, офис, търговски обект или мястото на вашето парти, екипът на „Вкусна ядка”обещава не само хрупкаво удоволствие, а пресни ядки с вкус на здраве. От древни времена са известни свойствата на... прочети още »

Alfa Brides by Bridal House – за жените, които знаят какво искат и търсят!

28.01.2019 07:00

Бутик Bridal House започна новата година с ново име и ново лого, вдъхновено от силните жени, които знаят какво искат от живота, от мъжа до себе си, от сватбения си ден и рокля. Водени от тази идея, създателите на Bridal... прочети още »

Спечели награди от сокове Fresh с Блондинките и фотоконкурса на Кристо!

07.01.2019 07:00

Десислава АлексиеваВключи се в каузата на Национален конкурс за мобилна фотография WOW YOUR PHOTOS на хип-хоп зведата Кристо, заедно със сокове Fresh! Участвай в играта със страхотни награди, като влезеш на фейсбук... прочети още »

Играй с Lucy Fashion в Instagram и спечели награда за теб и твоята приятелка

10.12.2018 07:47

Следвай модата и Lucy Fashion, където и да си! Тагни приятелка и спечели! Последвай Lucy Fashion в Инстаграм и виж кой е модела на седмицата! Тагни своя приятелка, която би харесала този тоалет и двете участвате в жребия... прочети още »flash