Търси в сайта...

Девет от десет обичат шоколад, а ти лъжеш ли?

"Девет от десет човека обичат шоколад. Десетият лъже". Ние няма да лъжем нито себе си, нито Вас и направо ще си кажем, че обожаваме шоколада, под всякакви форми. И понеже знаем, че и Вие сте от онези девет ще споделим с Вас една добра новина, която ни оправи деня и ни накара да се усмихнем, въпреки че сутринта си проправяхме път към работа около половин час. И за да не изпадаме в многословие, направо към новината – задава се най-шоколадовото и най-грандиозно събитие в България – Grand Chocolate Festival 2018!
 
С какво това събитие спечели вниманието ни? Ами нека започнем с това, че там ще има над 850 вида уникални шоколадови изкушения. Пралини с вино, с ганаш от авокадо, с бирен ганаш, с лимончело, ръчно изработени шоколадови блокчета с парченца натурално какао, ядки и плодове, галактически сладолед, направен с течен азот на място, 3D шоколадови принтери, ароматни шоколадови СПА терапии, торти, сладкиши и какво ли още не. Шоколадови изкушения ще има за всеки вкус – по-класически с ядки, нуга пълнежи или плодов ганаш, и по-нетрадиционни, с които да експериментирате – пралина с ганаш солен карамел, трюфел с розов пипер и ягода, шоколад с пуканки от киноа.
 
Защо да го посетите? Ако вече изброените вкуснотии не са Ви достатъчни аргументи, то ще Ви кажем, че ще има още ръчен, фабричен, суров и био шоколад, торти и сладкиши, козметика, тематични бижута и свещи и най-добрите приятели на шоколада – кафе, чай, вино и ликьори. Организаторите обещават приказна атмосфера и забавление и за най-малките в голям детски кът. Участие ще вземат повече от 85 производители и вносители, на площ над 3000 кв.м. На същото това място ще има и уникален голям шоколадов цирк, където шеф Ради Стамболов и неговият екип са подготвили много изненади. Само си представете колко шоколад е това!
 
Ние вече тайно си мечтаем да бъдем Чарли в шоколадовата фабрика, предполагаме и Вие. За щастие и тази мечта ще се сбъдне на Grand Chocolate Festival, защото ще има възможност да се потопим в шоколадова атмосфера чрез виртуална реалност. 
 
Започваме обратното броене до 10-11 март, а междувременно ще се почерпим с един шоколад. Ако ти си от онези под номер десет, признай си и нека се видим в Интер Експо Център от 10:00 до 18:00 часа, за да се отдадем заедно на изкушението!
 
Официални правила за участие и срок на промоцията: 02-09.03.2018
 
Списък на спечелилите:
02.03
Genka Chardakova
Elena Petrova 
Nikola Vasilev 

05.03
Ivo Grigorov 
Vesselina Dobrinova
Илия Бърборчев

06.03
Александра Кирилова
PetYa Atanasova 
Румен Николов 
 
07.03
Magdelina Gerova 
Reni Ilieva
Irena Dragomirova 
 
08.03

Desi Georgieva 
Данчо Димитров
Vesela Savcheva 
 
09.03
Маргарита Карчина
Петя Nikolova Kirovska 
Vladimir Gash

Свързани новини

Tочното решение за проблеми с гърба

22.04.2024

Moto Expo 2024 започва от утре

19.04.2024

За чисти дихателни пътища

15.04.2024

Royal Enfield и Rueju на Moto Expo 2024

11.04.2024

Ново от Moto Expo 2024

06.04.2024


flash