Търси в сайта...

Audi с кампания за живописните маршрути на България и технологията quattro

Автомобилният бранд Audi организира нова потребителска кампания, свързана с откриването на живописни, малко познати и труднодостъпни места в България, и ценните моменти от пътуването до тях с автомобилите и SUV-моделите Audi с quattro технология. Марката се обръща към хората с посланието #излез и ги кани да излязат навън - из страната ни - за да открият какви красиви места са пренебрегнати или непознати, в резултат от забързаното ни ежедневие, и как тези места са на една ръка разстояние, стига само да искаме да ги посетим. 
 
За целите на кампанията е създаден специалния уебсайт izlez-audi.bg, където хората могат да се се запознаят с 18 живописни маршрута от няколко стартови точки в страната - София, Пловдив, Стара Загора, Варна и Бургас. Така например, карстовия каньон Чернелка, от Стара Загора хората могат да посетят – красивото Казанлъшко село Енина, от Варна – Тюленово, от Бургас - архитектурния и исторически резерват Бръшлян, а от столицата София – Разбоишкия манастир. 
 
Живописните гледки означават красиви снимки и моменти. Затова всички участници ще могат да споделят своите постижения от изминатите маршрути във Facebook профилите си или да качват снимки в Instagram с #излез. Един от тях ще спечели накрая тест драйв с нощувка в "Къщата на мечките" на връх Перелик.
 
Audi Sport GmbH
Audi Sport 100% дъщерна фирма на Audi AG e подразделение на марката Audi. Audi Sport е бранд в портфолиото на марката, който отговаря за производството на спортните модели от RS и R линията, специализираните резервните части за тях, лайф стайл продукти и оригинални аксесоари. В дейността на Audi Sport  се включват  автомобилните надпревари, както и разнообразнитеспортни  програми организирани за клиенти и любители. Производствената база на марката Audi Sport е в Бьолингер Хофен в областта Баден Вюртенберг. Под шапката на бранда са организирани и Audi дилърствата, които имат правата да използват наименованието Audi Sport. Специфичното обзавеждане гарантира правото за продажба и обслужване на модели от RS и R моделната гама. В световен мащаб в края на 2016 има  400 Ауди Спорт дилъри. 
 
Audi Group
Audi Group, със своите марки Audi, Ducati и Lamborghini, е един от най-успешните производители на автомобили и мотоциклети в премиум сегмента. Той е представен на над 100 пазара в световен мащаб и произвежда на 16 места в дванайсет държави. 100процентови подразделения на AUDI AG са Audi Sport GmbH (Некарсулм), Automobili Lamborghini S.p.A. (Сант’Агата Болонезе, Италия) и Ducati Motor Holding S.p.A. (Болоня, Италия). 
 
През 2017 година, Audi Group достави на клиентите си 1.878 милиона автомобила от марката Audi, Q моделите на марката достигнаха рекорден ръст от 10% с 685 150 продажби, 3,457 спортни автомобила от марката Lamborghini и 55,451 мотоциклета от марката Ducati.В момента приблизително 88,000 човека работят за компанията по цял свят, от които 60,000 в Германия. Audi се фокусира върху нови продукти и устойчиви технологични решения за бъдещето на мобилността.

Свързани новини

Tочното решение за проблеми с гърба

22.04.2024

Moto Expo 2024 започва от утре

19.04.2024

За чисти дихателни пътища

15.04.2024

Royal Enfield и Rueju на Moto Expo 2024

11.04.2024

Ново от Moto Expo 2024

06.04.2024


flash