"Ледникова епоха" завладява София

Мамути, съблезъби тигри, космати носорози, гигантски птици и още други са част от "Ледникова епоха" - вълнуваща и образователна изложба за растенията и животните от последната ледникова епоха на Земята. Експозицията e ситуирана в Софарма Бизнес Тауърс, в София и отвори врати за посетители днес, 7-ми декември. 
 
В "Ледникова епоха" посетителите ще имат възможност да разгледат 22 животински интерактивни макета на бозайници с научно точни движения, оцветяване, звуци и козина. Всяко животно, част от експозицията, се движи и издава звуци. Експозицията е снабдена с интерактивен панел, който включва археологическо поле за посетителите, в което могат да се разходят и да открият гигантски скелет на праисторическо животно. Освен представители от "Ледникова епоха", посетителите ще могат да разгледат и макети на динозаври в реалните им размери.  
 
Изложбата предлага уникална и вълнуваща разходка през ледниковата епоха за семейства и посетители от всички възрасти. Експозицията гостува за първи път в България в Морската градина в гр. Бургас и бе посетена от над 10 000 души.  Гостувала е и в повечето страни по света като Южна Америка, Холандия, Италия, Унгария, Румъния, Кипър, Гърция, Сингапур, Тайланд и много други, и над 6 млн. души са видели на живо макетите от "Ледникова епоха". В рамките на изложбата ще се има също 3D кино за деца, както и детски кът, в който малчуганите ще могат да оцветяват животните от праисторическата епоха.
 
Билетите за експозицията ще са на цени от 10 лв. за деца и 12 лв. за възрастни, и могат да бъдат закупени на място на адрес ж.к. Изток, ул. Лъчезар Станчев №5, до КАТ, както и онлайн от мрежата на Eventim.  
 
Изложбата ще бъде достъпна за посетители всеки ден от 10 ч. до 20.30 ч.
 

Свързани новини

Българи спечелиха латино Grammy!

19.11.2018

Steam Room представя: НЕОН

31.10.2018

Юбилей на мюзикъла "Страхотни момчета"

26.10.2018

Премиера: The Bingo Project

25.10.2018

Bingo Symphony Orchestra: нова класика

05.10.2018

Коментари


flash