"НОЩ НА ЗВЕЗДИТЕ" - феноменалното цирково и спортно шоу на Енчо Керязов и Йордан Йовчев

24 февруари 2016 г., 
Зала "Арена Армеец“ ­ София
 
"НОЩ НА ЗВЕЗДИТЕ" е феноменално цирково и спортно шоу във впечатляващия и бляскав вариететен спектакъл, вдъхновен от приятелството между Енчо Керязов и Йордан Йовчев.
 
ПРИЯТЕЛИ е мотото, под което ще се съберат за първи път в България световни звезди на спорта и цирковото изкуство, за да оставят без дъх публиката на петото издание на набиращата все по­голяма популярност инициатива за подкрепа на талантливи деца. И отново нещо, което се случва за първи път ­ петият рожден ден на "НОЩ НА ЗВЕЗДИТЕ" ще озари със своя блясък и щедрост не само талантливите деца на Ямбол, но и талантливите деца на цяла България.
 
За всички, които ще споделят възторзите си от прекрасната "НОЩ НА ЗВЕЗДИТЕ“, Енчо Керязов и Йордан Йовчев, заедно със своите звездни приятели, ще демонстрират уникални постижения - всеки в своята област. Никога никъде в света не са се събирали едновременно в едно шоу толкова титулувани имена: петима носители на наградата "Клоун” от световния цирков фестивал в Монте Карло, както и повече от петима златни и сребърни призьори от световни и олимпийски игри! 
 
Това са приятелите на Йордан Йовчев и Енчо Керязов - стимул и вдъхновение за всички талантливи деца на България!
 

Свързани новини

Наближава "Нощ на звездите" 2023

30.06.2023

Световни звезди в "Нощ на звездите" 2022

26.05.2022

"Нощ на звездите" в София на 21 март

21.02.2020


flash