Най-добрият клоун в света и опит за нов световен рекорд ни очакват в тазгодишната "Нощ на звездите"

Предстои 12-тата "Нощ на звездите", заедно с неразделната от нея Официална церемония по награждаването на децата-таланти в три различни области – спорт, изкуство и образование. На 26 август 2023, събота, в Античен театър Пловдив, с начален час 20:30ч.
 
"Нощ на звездите" е най-престижното и мащабно събитие в България. Вече единадесет поредни години радва многохилядна публика на живо и милиони телевизионни зрители пред малкия екран. През годините "Нощ на звездите" получи силни аплодисменти от общество и държава, за добрата кауза и силния спектакъл.
 
Въвличащо начало, при което ще събудим сетивата и ще поканим гостите в една вълнуваща магия. Публиката ще бъде посрещната от оркестъра на Националната Гвардейска част на България и ще я въведе в Церемонията по награждаването – наградата за таланта. Моментът, който силно ще аплодираме. И ето, време е за шоу! Един спектакъл, в който нищо не е обикновено и нищо не е, каквото очакваме да бъде.
 
Тази година ще се радваме на много смях от най-добрия клоун в света, ще се вълнуваме с изключителни изпълнения и ще вдигнем мощно адреналина с опит за поставяне на нов световен рекорд. Нощ на звездите е вълшебство! Мощен заряд от емоции, усмивки и спиращи дъха сцени. Една кауза, с която успехът има повече смисъл! 
 
"Нощ на звездите" е на 26 август, Античен театър, град Пловдив. Заповядайте!

Свързани новини

Световни звезди в "Нощ на звездите" 2022

26.05.2022

Почетен орден за Енчо Керязов

29.06.2021

"Нощ на звездите" в София на 21 март

21.02.2020

"НОЩ НА ЗВЕЗДИТЕ" с Керязов и Йовчев

19.10.2015


flash