Световни звезди и силно българско участие в тазгодишното издание на "Нощ на звездите"

За втора поредна година шоуто на световноизвестния български артист Енчо Керязов - "Нощ на звездите", ще огрее небето над град Пловдив. 
 
Едни от най-добрите изпълнители на цирковото изкуство, обединени от каузата да подкрепят талантливите деца на България, ще се качат отново на древната сцена на Античен театър - Пловдив на 1 юни от 20:30 часа. Мотото на тазгодишния спектакъл е "Детето в мен", а водещи ще бъдат актьорът Александър Алексиев и обичаната пловдивска водеща Лили Бързева. 
 
Фондация "Енчо Керязов" има за цел да подпомага и популяризира постиженията на български деца и младежи, които развиват своя талант в науката, изкуството и спорта.  На 11-тото издание на своите Годишни награди фондацията отново ще отличи номинираните таланти, в три категории – Изкуство, Образование и Спорт, които ще получат подкрепа за своята реализация.
 
Отново жителите и гостите на града ще могат да се насладят на магията на това уникално и впечатляващо шоу. 11 години най-великите имена на световния шоу елит се качват на българска сцена, в името на една велика кауза – българските талантливи деца. Уникално представление, в което световни звезди блестят в името на нашите деца.
 
В България отново пристига един от най-титулованите клоуни в света и много обичан от българите – Хуш Ма Хуш! Той обича българската публика, познава я и знае как да ѝ даде мощен заряд и отлично настроение. 
 
Следващият артист, е млад и харизматичен "диаболист", който е покорявал не една и две световни сцени. Изправял е на крака дори княжеското семейство, по време на престижния цирков фестивал в Монте Карло. Сега е тук, за да завладее и българската публика - изключителният Пиер Маршан.
 
Ще видим и великолепните братя Седеньос и техните "Ikarian Games”. За първи път на българска сцена , директно от най-престижните френски кабаретни театри, идват "майсторите на черно-белите обувки"- впечатляващите братя-близнаци Роман и Слава. Те са част от програмите на най-големите вариететни и кабаретни театри, сред които дори гигантът Crazy Horse в Париж! 
 
Великият Фреди Нок - един от най-големите екстремисти в света, носител на 22 световни рекорда, за когото височината е абстрактна величина - вече толкова много обича България, че приема каузата за българските талантливи деца като своя. Той за пореден път ще развълнува родната публика и ще предложи зрелищно изпълнение, което може да се види само на сцената на Нощ на звездите. 
 
Следващите артисти от тазгодишния звезден афиш са 4-ма много силни мъже. Номерът им съчетава изключитена сила с елеганта визия и свръхбаланс. Горди сме да представим световноизвестните балансьори Уайт Готик. Тяхното изпълнение е своеобразна история на съвременни бойци. Те идват за да покажат, че Красотата, Силата и Приятелството ще спасят света.
 
На 1-ви юни ще се насладим на съвършенния ритъм на изкуството, поднесен от Оркестъра на Опера Пловдив с диригент големият Константин Добройков. Ще се насладим на силата и съвършенния баланс на Алекс Костов. Ще се вълнуваме на музиката на обичаните P.I.F., Керана и Космонавтите, както и любимецът на много българи - актьорът и музикант Влади Михайлов, познат от сериала "Братя". За първи път режисурата на "Нощ на звездите" е поверена в ръцете на вълшебната Веселка Кунчева. 
 
По повод 1 юни организаторите са предвидили вход свободен за деца до 6 години. Билети за спектакъла могат да се намерят в мрежата на Eventim и Grabo. Очаква ни вълшебно и наситено шоу, което ще ви изпълни с гордост и силни емоции! На първи юни деца и възрастни ще се смеят и мечтаят заедно! 

Свързани новини

Краят на една от най-стабилните двойки

18.09.2023

Положението се затяга

21.07.2023

Годеница отново на 54

19.07.2023

Наближава "Нощ на звездите" 2023

30.06.2023

Кой ще бъде най-горещият летен хит

22.06.2023


flash