"Circles" е триумфалното завръщане на Rag'n'Bone Man

На фона на изключително успешната 2021, в която издаде втори студиен албум Life By Misadventure, Рори Греъм (известен още като Rag'n'Bone Man), завършва фестивалния сезон с новото парче "Circles" с участието на английския рапър Ocean Wisdom.
 
Като дългогодишни приятели от Брайтън, Рори кани Ocean Wisdom да си колаборират в изданието. С него те отпразнуват лятото чрез органичната комбинация от талантите им. "Ocean и аз се познаваме от Брайтън. Първоначално бяхме свързани чрез Rum Committee и двамата издавахме музика чрез High Focus Records. Наблюдавах внимателно кариерата му и той се превърна в истинска легенда... хубаво е най-накрая да творим заедно", казва Рори. 
 
 
"Фен съм на Rags, още откакто Prince Kong ми показа записа"still got the blues". Спомням си как го гледах да изпълнява на "Slip Jam” и всички казвахме, че ако не стане известен, музикалният бизнес не струва! Благодаря ти, че ме покани да се включи в парчето", споделя Ocean.
 
Последният студиен албум на Rag'n'Bone Man Life By Misadventure е един от най-силните дебюти за миналата година. Изкачвайки се на върха на британските класации за албуми при излизането си през май, той задържа позиция в Топ 10 в продължение на 7 седмици, печелейки златен сертификат. 
 
След завършването на изцяло разпродаденото си турне в Обединеното кралство и Ирландия миналата година, Rag’n’Bone Man прекарва голяма част от 2022 в лятна обиколка на Европа. 

Свързани новини

Горещите музикални премиери тази седмица

05.07.2021

Rag'n'Bone Man с нов синъл

25.03.2021

Rag'n'Bone Man се завръща

29.01.2021

Отменят концерта на Rag'n'Bone Man

11.01.2018

Logic и Rag'n'Bone Man - "Broken People"

07.12.2017


flash